Miért nem érzékeli a 2. monitort a gépem?
Dvi-D az csak digitális a VGA, gondolom D-SUB csatlakozóra gondolsz az meg teljesen analóg.
Szóval van benne egy konverter, ami lehet nem működik. Ha nem ezzel van a baj, akkor szoftveres problémád van. Van esetleg kéznél másik átalakító, ami lehetőleg ne DVI-D legyen hanem pl DVI-I - VGA, amin több tüske található, akkor az lehet már jó lesz.
Az egy dolog, hogy belemegy, de haszontalan, ha nincs benne aktív elektronika, ami átalakítja a jelet.
Egy ilyen átalakító minimum pár-ezer forint.
Az a négy tüske ami hiányzik, az kellene az analóg jelhez. A videokártyádból csak digitális jel jön ki, még ezzel sem lenne baj, ezt át kellene konvertálnia az adapterednek analógra. Ez szerintem nem működik.
Egyébként megnézted a belinkelt oldalon a véleményeket? Egy ember írt, neki sem jó.
Neked akkor mindenképp DVI-D to D-SUB átalakítóra van szükséged. (DVI-D VGA)
7. válaszoló, utánanéztem és mások is irták hogy ez elvileg jobb. Megpróbálom akkor ezzel, majd megirom hogy jobb lett-e.
Köszönöm szépen a segitséget! :)
#7-es vagyok, van másik webshopnál olcsóbban, illetve árukeresőn van több vélemény:
PCX-nél jó áron van, és megbízható bolt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!