Mert drága fenntartani.A nyomtató csak akkor éti meg ha sűrün használják.Nem is a nyomtató a drága hanem a patron.
2021. júl. 23. 15:31
2/15 anonim válasza:
Minek kéne mindenkinek nyomtató? Nekem speciel van, de legalább két éve semmit sem nyomtattam ki. Bár a szkenner részét használom.
2021. júl. 23. 15:44
3/15 anonim válasza:
kétévente egyszer lenne rá szükség, ezért nem tartunk. 20 évvel ezelőtt volt egy tintasugaras nyomtatónk, de állandóan gond volt a patron beszáradása, egyszerre több lapot húzott be, beragadt a papir.... elment tőle a kedvem. ráadásúl az okstelefonok világában még jobban csökkent az igényem egy ilyen szerkezetre
2021. júl. 23. 15:46
4/15 anonim válasza:
Mert nekem nem kell? Másnak meg ku*va drága? Harmadiknak meg más csinálja?
Miért nincs neked valami elfoglaltságod?
2021. júl. 23. 15:56
5/15 P.O.C. válasza:
Míg iskolába jártam kellett nagyon. Tanagyagot, jegyzeteket kellett nyomtatni általában, mert akkoriban még nem voltak elterjedtek a mobil eszközök, a PC monitorjairól se lehetett folyamatosan tanulni, mert fél nap olvasás felért egy fél óra pajzs nélküli hegesztéssel.
Ma már szinte semmire nem kell. Esetleg ha hirdetek valami kiragasztós szórólap formájában, vagy disznótorkor nyomtatok vele címkéket. De semmi értelmes dolog. Már gondolkoztam rajta hogy eladom. Pedig semmi baja, és mivel lézer nem szárad be. 1500 Ft egy 1000 oldalas toner hozzá. Használtan vettem annó bagóért a gépet.
Ma már sok mindent el lehet intézni papírmentesen. Szerintem ezért hanyatlott rá az igény. A fényképeket meg már nem szokás nyomtatni, aki mégis szeretne, sokkal olcsóbban elő tudja hívatni egy szalonba, mint fotó nyomtatóval.
2021. júl. 23. 16:03
6/15 anonim válasza:
Nagy, drága, és mire használnom kellene, addigra elromlik. Évente 2-5-ször kell nyomtatnom. Erre minek tartsak otthon egy ilyen nagy porfogót? Olyan buta kérdés ez...
2021. júl. 23. 16:06
7/15 anonim válasza:
Miért nem hord mindenki rugóskést magánál? Mint Harlemben?
Nem vagyunk egyformák... ;))
2021. júl. 23. 16:09
8/15 anonim válasza:
Annak idején megvettem én is pár éve, aztán jó, ha 3-szor 4-szer használtam. Ritkán kell nyomtatnom valamit, olyankor meg elmegyek az elre alkalmas üzletbe, aztán kinyomtattattom, amit kell.
2021. júl. 23. 16:28
9/15 anonim válasza:
Miért nincs mindenkinek 300W-os HIFI-je otthon? Tudod, mert ezek szubjektív dolgok, amire valakinek szüksége van, valakinek meg nincs.
Nyomtatóm sose volt, nem éreztem hiányát. Páromnak van, egyszer (fél éve) kiélveztem és halálra nyomtattuk magunkat (menetrendek, tananyagok), azóta meg kb. hozzá se nyúltunk, csak egy-két alkalommal.
2021. júl. 23. 16:37
10/15 anonim válasza:
Egy nyomtatót fenntartani egy évben cca. 10.000 forint, és ez még csak a patron ára. Fénymásolószalonban most emeltek, egy oldal 18 forint. Hány oldalt nyomtatok ki 10.000 forintból? Több, mint ötszáz oldalt. Hol nyomtatok én egy évben ötszáz oldalt? Ötvenet is alig.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!