Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi lehet a gond a most vásárol...

Mi lehet a gond a most vásárolt HD5870-es karinak?

Figyelt kérdés

Vettem egy Sapphire HD5870 Vapor-x 2gb-es karit de játék közben változó időközönként függőleges csíkok jelennek meg a képernyőn és kivagy a gép csak a reset gombra reagál.

A konfig amiben használom

Alaplap: MSI P45 Diamond

CPU: Intel E8500 3.16ghz

Ram: CSX DDR 3 1333 dual kit 4gb

Táp: Corsair HX850W

HDD: 2db 500gb samsung sata2 és 1db 1000gb samsung sata2

Az alaplapon a legfrissebb bios van a kártyát visszavittem az üzletbe és állítólag semmi baja. Ja és húzva soha nem volt!!!

2010. aug. 27. 21:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szerintem legyen a gondja a boltnak,ahol a kártyát megvettük a passzív hűtés.

Úgy is 2év garancia van rá.

Ha lesül akkor csere.

2010. aug. 28. 10:44
 12/14 anonim ***** válasza:
Ritka hogy egy Vapor-X es kari lesül.
2010. aug. 28. 14:14
 13/14 anonim ***** válasza:

nekem most egy ati radeon 9520 magic van (2005-ben vettük), de a gép érdekes módon nvidia GeForce FX 5200-nak észleli, és az nvidiás driver van rajta

tavaly elégedetlen voltam a teljesítményével és vettünk egy nvidia 7600 GS-t (mert a gépem AGP-s)

a nyár elején a windowsos nem akart elindulni, csak csökkentett módban (win7), és felraktam erre az xp-t, aztán az is elromlott ugyanígy, aztán megint próbáltam, és véletlenül vmi baja volt a képnek, és visszacseréltem a videokártyámat, és csodák csodájára megjavult, és msot is ez megy a gépembe

na, szóval én azért fogok majd ati kártyát venni, mert úgy tapasztaltam, hogy az jobban birja (de a leírtak alapján mindenki így lenne vele szerintem)

2010. aug. 28. 14:23
 14/14 anonim ***** válasza:
Ömm az nvidia gyártott olyan drivereket amik leégették a karikat :D
2010. aug. 28. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!