LakatosAnonymus kérdése:
Erről a pendrive-róla hogyan futna a Red Dead Redemption 2?
Figyelt kérdés
Nyilván tudom, hogy szarul, és lassan, de játszhatatlan lenne? Írjátok le kérlek pontosan.
LINK: [link]
Előre köszönöm a válaszokat.
2021. júl. 20. 18:38
1/7 anonim válasza:
80 lejért vennél 128 gigás pendrive-ot, mikor ugyanennyiért 500 gigás HDD-k vannak:
2/7 anonim válasza:
Kicsit részletezd, hogy miért pont egy pendrivera esett a választásod, azt sem tudjuk, hogy konzolon vagy pcn akarod játszani.
3/7 A kérdező kommentje:
Oké srácok, teljesen jogos a kérdés, mert erről nem beszéltem. De egy Lenovo Legion laptopról van szó, amiben elfogyott a tárhely.
2021. júl. 20. 22:51
4/7 A kérdező kommentje:
Most akkor mit csináljak? Azért választottam pendrive-ot, mert hordozható ssd-re nincs most elég zsebpénzem. Amúgy is csak ajándék lenne. Most költöttem 300 ezer forintot gamer gépre, és összesen 20.000 forintom maradt kb.
2021. júl. 20. 22:56
5/7 A kérdező kommentje:
Na, segítene valaki?
2021. júl. 21. 14:35
6/7 anonim válasza:
nem kell hordozható ssd. vegyél egy 1 terás 2.5"-os notebook vinyót, hozzá usb 3-as vinyókeretet, arról futtasd. a legtöbb pendrive iszonyat lassú, amit kinéztél az is lényegesen lasabb lesz mint a vinyókeretes 1 terás hdd
vinyókeret azért kell mert olcsóbb mint ha veszel egy külső tokos vinchestert
és azért 2.t" mert ahhoz mem kell plusz aramforras
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi.
Linkelnél egy olyat, amit ajánlanál?
2021. júl. 21. 23:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!