A red dead redemption 2 futna a számítógépemen?
Nagyon drága ez játék, de már rég szerettem volna vele játszani. Most steamen le van árazva, ezért gondolkozom hogy beruházzak -e rá, de van még egy probléma. Az, hogy nem 300 000 ft-os gamer gépem van, hanem egy szerényebb pc-m. Szerintetek tudnám medium beállítások mellett, 1080-as felbontáson fix 60 fps-sel futtatni ezt a szerintem csodálatos játékot?
intel core i5 10400
gtx 1650
16gb ddr4 ram
válaszokat előre is köszönöm.
Sokkal szarabb gépeken is elfut. Meg bazz.. nem 300 ezres, hanem csak 200-250 ezret ér újként ma a géped... ne röhögtess ilyen kérdésekkel, hogy elfuttatna-e valamit! Gyenge videokártya van benne, persze, de ez a mai játékokhoz tervezett low-medium szint. Régebbieket meg simán viszi akár high-ultrán is (pl gta v, csak hogy maradjunk hasonló műfajnál és ennél a kiadónál)
Nyilván a proci jobban örülne, ha magasabb fordulaton üzemelhetne egy erősebb videokártya mellett, de FHD medium-ra elég lesz a 1650 is ebben a játékban.
Őhm.. a proci akár RTX 3070 szintű videokártyával se lenne szűk keresztmetszet, szóval van hova fejlődni majd az elkövetkező években 😉
A torrentezés legális!
Minden épeszű ember torrentezik, hamár 100 ezreket költünk egy konfigta ne hogy még db-ként 10 ezreket is kiadjunk egy sz#ros játékra!
"Red dead redemption 2"
Az igazi játék élményt az adja, ha ezzel ingyen hozzájutsz!
Még ma kezd el torrentezni.
Te egy troll vagy :)
Én ilyenen nyomom (laptop), és simán elfut magas beállítások mellett:
Intel® Core i5-9300H, 16 GB DDR4, 512 GB M.2 SSD, NVIDIA GeForce GTX 1650/4GB
Én a steamen vettem az RDR2-t, szintén leárazva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!