Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A számítógépem elég a forza...

A számítógépem elég a forza horizon 4-hez?

Figyelt kérdés

i3 9100

gt 1030

8gb ram

Tegnap vettem meg a game pass-t 300 ft-ért. Letöltöttem a forza horizon 4-et és egyből lenyomtan mindent lowra, amit csak lehetett és 1366x768-as felbontásra tettem a játékot, de az fps-t 60-on hagytam. Játszottam vele nagyjából egy órát és a fent leírt beállítások mellet teljesen szépen futott a játék. A kérdésem az, ha eddig jól futott, akkor már ezután is így fog, tehát általánosan, ha egy játék egy ideig jól fut a gépen, akkor az a teljesítmény a továbbiakban nem fog leesni? Azért kérdezem, mert a game pass az akció miatt 300 ft volt, de nagyon tetszik a játék és ha lejár a game pass megszeretném venni, de nem fogom ha elkezd majd akadozni.

2020. dec. 28. 19:24
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
A Horizon 4 szerencsére jól van megírva és optimalizálva, ahogy tapasztaltam én is. Még a belépő szintű gépeken is meglepően jól fut, és úgy láttam, nem változik ez, ahogy haladunk előrébb a játékban. Helyedben még kísérleteznék a beállításokkal, szerintem a mid-low beállításokat is bírni fogja a géped.
2020. dec. 28. 19:37
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

az a proci mellé lehet majd rakni ennél jóval erősebb videokártyát is!!

De most amúgy elfut ezzel is. FHD Low 30-40 fps:

[link]

Pályafüggő. Szóval akár még mehetsz is feljebb a felbontásban, ha a monitorod tudja.

2020. dec. 28. 19:39
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, akkor valószínűleg megfogom venni.
2020. dec. 28. 19:48
 4/9 anonim ***** válasza:
29%

meg fogom venni*

[link]

2020. dec. 28. 20:02
 5/9 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
100%
ez nem olyan a normal pass is hogy amit letoltottel jatekot az megmarad neked?
2020. dec. 28. 20:14
 6/9 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
100%

meg kell venni, kar, MS igazan rendes lehetne es megtarthatova tehetne...

Xy4

2020. dec. 28. 20:39
 7/9 A kérdező kommentje:
4-es, én azt hittem, hogy az igekötők, ha az ige előtt vannak,akkor egybe írjuk.
2020. dec. 28. 21:31
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
(Igen, de itt még van egy szó középen, a „fogom”. Ez nem ige. Az ige a „venni”. „Megvenni” egybeírandó, „meg fogom venni” különírandó. Ott van a linken a szabály leírása. Remélem hasznos lesz ez a tudás. Szívesen! 😉 )
2020. dec. 29. 08:45
 9/9 anonim ***** válasza:
Igen.
2021. márc. 12. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!