Ha bányászathoz veszek még egy vga-t a meglévő mellé, akkor azt hogyan helyezem működésbe pontosan?
Szóval van egy gigabyte rtx2070 super a gépben. Vennék hozzá egy rtx3060-at, mert most jó árban van.
Az alaplapba meg amúgy is 2 hely van.
Szóval megveszem a kártyát, beteszem a gépbe feltelpítem a drivert és már megy is?
Nem kell mást tennem? (Azon kívül, hogy unlock-oljam valahogy, hogy ne 25 mh/s-al döcögjön, hanem 50-el)
Kell vennem sli kábelt, vagy nem? Kell még bármi mást vennem hozzá/csinálnom, vagy olyan egyszerű az egész, mint ahogyan fent leírtam?
Igen nagyjából ennyi.
Talán megéri venni egy risert, hogy kitudd vezetni a kártyát a házból és ne egymást fűtsék
Lehet, hogy most nem 4200 dolcsi az eth, de így 2000-2200-on is megéri.
Később be lesz vezetve az eth 2.0 ami környezetkímélő. Ezért lassacskán emelkedik majd az eth (szerintem).
Igen, nagy pofon ez hogy kína betiltja a bányászatot. De nem csak kína van. Többség az, aki nagyban nyomja, komplett farmjai vannak több ezer kártyával. Na azok fogják magukat és kiköltöznek máshová.
Kell sli kábel?
Szóval kell egy kis idő, ameddig helyreáll a dolog, de szerintem korántsem kell temetni!
nem is mindenkinek a gazdagok mindeg csak nyerni fognak rajta
viszont te (meg sokan masok akiknek nem sok milliard dollarjuk van) sokat bukhatsz rajta
Persze, tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!