Mi a véleményetek a Steam Deckről?
Nem, nem elírtam. A Valve által bejelentett Steam Deck-re gondolok, nem az Elgato termékére.
Tehát, mi a véleményetek? Szerintem egész jó hardver van benne, és ha belekalkuláljuk hogy "csak" egy 800p-s kijelzőt (1280x800) kell meghajtani, még több teljesítményt kapunk lényegében (ekkora méretnél ugye értelme sincs nagyobb felbontásnak).
Aki nem tudná, három variáns lesz, mindegyiknél csak a tárhely lesz a különbség, a lényeges hardver ugyanaz lesz.
Minden részlet itt megtalálható:
Ezzel az árral szerintem tök jó cucc lehet. Szerintetek? Ti megvennétek/veszitek?
U.I.: Plusz pont hogy nem csak a SteamOS-t lehet rajta majd futtatni, hanem akár egy Windows-t, vagy bármi mást fel lehet rá rakni. USB-C elosztóval még full asztali gépként is lehet használni.
nem fogja megerni
kapsz egy ddr5 os konzolt ami erosen butitott gpu ju
64 gb semmire sem eleg
kintrol rendelve vagy itthonrol is biztos 200 korultol indulnak amik 256gb osak legalabb
procija is elavult is lesz es igy nem valami eros 3100/3300/4350G koruli proci
s gpu ugy gtx1050 (sima) szintjet hozhatja talan vagy inkabb 950 et legjobb esetben
persze elehet lenni vele biztos
de ettol meg megerni nem fogja mivel igazan ugysem erne meg ha 100korul jutnal a 256 oshoz...
itt jobban lathatod
egy mezei konzol sokkal jobban megeri egy regebbi is
vagy eppen ha ilyen kezi konzol kell akkor szinten
meg biztos jonnek uj jobbak is olcsobban
ez kitudja miert is keszul
szerintem nagyreszt sokkal korabra tereveztek es elkestek es a megmaradt hardvereket el kell valahogy adniuk, ennyi
igy pusztan profit miatt (vagy eleve hogy ne legyen veszteseguk
igy max a steam tamogatasa (penzbeli, anyagi) miatt van ertelme megvenned, hatha kesobb egy normalis konzolt is kinyomnak majd
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!