Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi lehet a baj a videókártyával?

Mi lehet a baj a videókártyával?

Figyelt kérdés
Bizonyos időközönként ki-be kapcsol vagy rosszabb esetben elkezd ugrálni a kép vagy mákosodik. Nem rég volt tisztítva és az nvidia oldaláról szedtem le drivert, ja és gforce 9600-as a kártya
2010. aug. 27. 15:40
 1/10 anonim ***** válasza:
dobd el
2010. aug. 27. 15:45
 2/10 A kérdező kommentje:
ezzel csak az a gond hogy jelenleg nem tudok újat venni
2010. aug. 27. 15:47
 3/10 anonim ***** válasza:

Garancia van még?

Sztem hűtés probléma a ki be kapcsolás.

Passzív hűtéses?

2010. aug. 27. 15:48
 4/10 A kérdező kommentje:

Egyszer már visszavittem és nem tudják mi a baja, kitakarították, új driver raktak rá semmi nem változott, talán csak annyi hogy egy picit ritkábban szarakodik.

Mi az a passzív hűtés?

2010. aug. 27. 19:51
 5/10 Hintalow ***** válasza:
Az, hogy van-é rajta ventillátor, vagy csak maga a hűtőborda.
2010. aug. 27. 21:24
 6/10 A kérdező kommentje:
van ventillátor és működik is
2010. aug. 27. 21:29
 7/10 anonim ***** válasza:
Ja jó. Csak nekem akkor volt hasonló probléma, amikor a passzív hűtés levált a memóriákról és a memóriák meg szépen, sorba kiégtek XD
2010. aug. 27. 21:53
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mennyire vagy merész! Nélam ugyanez a kártya ugyanígy szarakodott. Kivettem a gépből, leszedtem róla a ventit, és a hútőbordát, majd bekentem azzal a pasztával, amit a szervizekben lehet kapni, és a processzorra kenik, meg a hűtőbordára. Szépen letakarítod a régi kencét, és ujat kensz rá. Nem kell sok. Kb ugy, mint a vajaskenyeret. A régi már ugyporlott ki alóla, mint az ezüstflitter. Az uj, amit kentem alá, olyan színű, és állagú mint a vaj.
2010. aug. 27. 23:47
 9/10 A kérdező kommentje:
És utána tökéletesen működött?
2010. aug. 28. 00:08
 10/10 anonim ***** válasza:

Te lány vagy? Igen, tökéletesen működött. Figyelmesen, és gondosan csináld. A régi kencét alaposan tisztítsd le. Az ujat ugy kend fel, hogy az ágynemű ne legyen tiszta dzsuva. És aztán ha minden ok-s, lehet egy driver fissítést csinálni. Majd elmondom részletesen, hogyan.

Egyet jegyezz meg: a szerviznek nem érdeke, hogy neked olcsón megjavítson valamilyen kelléket. Neki az az érdeke, hogy ujat vegyél.

2010. aug. 28. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!