Ryzen 5 2600 gyári hűtője mire elég?
Figyelt kérdés
Játszani akarok vele, viszont nem olyan nagy gépigényű játékokkal. (például csgo-val, ets2-vel, minecraft-tal stb) Ezekre elég, vagy vegyek jobb processzorhűtőt?2021. júl. 13. 15:35
1/4 anonim válasza:
Ha nem akarod overcloackolni a procit szerintem jól hűti
3/4 anonim válasza:
Nincs tapasztalatom a 2600-as procival, ennek tudatában fogadd a véleményem. Viszont a 3600-assal van, amit el sem bírnék képzelni a gyári hűtővel. Hihetetlenül képes melegedni, még úgy is képes meglepő eredményeket mutatni, hogy egy igen drága hűtővel hűtöm. ( Bár neten teszteket nézve, még vízhűtéssel is képes meglepően magas hőfokokra ) Igazából "gamer géphez" javasolnám, hogy tegyél bele legalább egy középkategóriás nagy hűtőtestű proci hűtőt, nem irodai gépről van szó, aminél csak a böngésző és az office programok mennek.. Próbáltam annak idején spórolni én is a cpu hűtőn, még i7-es procinál, nem sikerült.. Ha játszani szeretnél, szerintem cseréld le a gyári hűtőt, nem a felső polcról kell válogatnod, de legalább középről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!