Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hp 2710e nyomtatót vásárolnék,...

Tukk78 kérdése:

Hp 2710e nyomtatót vásárolnék, kezdetben a patronokban mennyi tinta van?

Figyelt kérdés
Elromlott a jelenlegi nyomtatóm, sürgős vétel lenne, és van pár fontos doksim, amit hirtelen szkennelni és/vagy nyomtatni kellene. Később tervezek XL patronokat venni hozzá, csak tudni szeretném, hogy a kezdő szett elég e hirtelen (10-20 oldalról lenne szó, dokumentáció).
2021. júl. 13. 00:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Pont a kihasználatlanság miatt. A toner nem tud beszáradni, mert por. A tintással muszáj nyomtatnod rendszeresen, különben beszárad.
2021. júl. 13. 15:57
 12/12 A kérdező kommentje:
Ez igaz. Hát, majd odafigyelek rá. Egyébként maradtam a jól bevált cuccnál... Az előző egy Canon MG5655 volt... Vettem egy Canon MG3650S-t. Kicsit hisztizett, míg rá tudtam venni, hogy wifi-n menjen, de már OK. Úgy 20x gyorsabb, mint az eddigi (mondjuk az 7 éves volt). Szóval, ha ez is ennyit fog bírni, akkor nekem megfelel. Lényeg, hogy szkennelni tudjak (korábban említett közjegyzői okiratot), közben "mentesültem" a nyomtatás alól, elég lesz elektronikus formában beküldenem. Ezennel a kérdést "lezárom", köszöntem a válaszokat!
2021. júl. 18. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!