Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hp 2710e nyomtatót vásárolnék,...

Tukk78 kérdése:

Hp 2710e nyomtatót vásárolnék, kezdetben a patronokban mennyi tinta van?

Figyelt kérdés
Elromlott a jelenlegi nyomtatóm, sürgős vétel lenne, és van pár fontos doksim, amit hirtelen szkennelni és/vagy nyomtatni kellene. Később tervezek XL patronokat venni hozzá, csak tudni szeretném, hogy a kezdő szett elég e hirtelen (10-20 oldalról lenne szó, dokumentáció).
2021. júl. 13. 00:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Arra a 10-20 oldalra talán elég lesz.
2021. júl. 13. 07:42
 2/12 anonim ***** válasza:
Persze attól is függ, hogy csak szöveg, vagy képek is vannak a lapon. Ezek a kezdő készletek nagyon kevesek tudnak lenni. Egyébként a leírásában biztos benne van, hogy a kezdőkészlet hány oldalra elég.
2021. júl. 13. 07:47
 3/12 P.O.C. ***** válasza:
100%
Ha gazdaságosan akarsz nyomatni, felejtsd el ezeket a tintasugaras szarokat örökre.
2021. júl. 13. 08:18
 4/12 anonim ***** válasza:
Jó a tintasugaras, de csak a tartályos. De az nem 16 ezer. Nekem 3 lézerem van, használtan vettem, a három kb 15 ezerbe került. Igaz, hogy nem nyomtat szinesben, meg nem szkennel, de egy 2500 as toner évekig elég nekem és ha fél évig nem nyomtatok, akkor is csak be kell kapcsolnom és teszi a dolgát. Szkennelésre meg van egy külön szkennerem. Lomisoktól vettem 1000 ft-ért. Szinesben meg nem nyomtatok.
2021. júl. 13. 08:34
 5/12 A kérdező kommentje:
Hali, köszi a válaszokat... utolsó, tök igazad van, még ifi koromban volt egy Brother lézerem, az verhetetlen volt. De mióta családos ember vagyok más szempontok is vannak. Megvan vagy 6-7 éve (ha nem több) hogy vettem egy tintasugaras Cannon-t, wifis, utángyártott patronokkal etettem, őszinten szólva van hogy havi 1-2 lapot nyomtatok vele (szöveg) peldául édesanyámnak egy igazolást a havi közösköltség utalásáról 😊 Ilyesmik. Néha viszont a mamáknak kinyomtatunk 10-10 képet az unokáról, szóval jól jön akkor a tintasugaras. Bár lehet gazdaságosabb, ha beugrok vele a Rossmanba, de a kislányom jövőre megy suliba, jól jön az, ha valami színeset kell nyomtatni neki... Szóval NEM a gazdaságosság a prioritás. Végül, de nem utolsó sorban, amit most nyomtatnom kell(ene) hamarosan az egy pár oldalas közjegyzői okirat (egész pontosan be kell szkennelnem, aztán kinyomtatni) tehát a válasz az, hogy a kezdő patron szett erre kell... Tehát szövegre. Csak hát a Cannon épp telibe beadta a kulcsot - már vagy 2 éve esik szét, de eddig finombeállításokkal el tudtam érni, hogy működjön, és olvashatóan nyomtasson (képekkel nem kínlódott, de a szöveget úgy nyomtatta, mintha duplázná a betűket), most viszont kiírta, hogy innentől szervíz, szóval hulladék. Összefoglalva: nem professzionális felhasználásra vasárolok nyomtatót. Köszönöm, hogy elolvastátok a regényem 😆
2021. júl. 13. 08:35
 6/12 A kérdező kommentje:
Látom közben lett még egy válasz köszi. Így már nem utolsónak ment az előző, hanem a #3-as válaszolónak.
2021. júl. 13. 08:36
 7/12 anonim ***** válasza:

Tehát ritkán van szükség színes nyomtatásra és eleve nem nyomtatsz túl sokat. Akkor nagyon nem jó ötlet a tintás.

Inkább vegyél egy jó lézert, azt ha fotót akarsz nyomtatni, számtalan szolgáltatás van, amivel még olcsóbb is, mint a tintással kínlódni.

2021. júl. 13. 09:55
 8/12 A kérdező kommentje:
Tudom, de ennek pont az az előnye (ami általában az én családomban történik), hogy itt ha valami kell, akkor adj uram de rögtön. Agglomerációban lakok, ha a lánygyerek majd este 8kor kitalálja, hogy holnapra kell 2 színes oldalt nyomtatni (ami már aznapra kellett volna amúgy) akkor egyrészt nem fogom tudni megoldani, másrészt ahhoz be kell szállnom az autóba befurikázni a belvárosba stb. Hidd el, tudom. Van egy 22 éves nevelt fiam, akit 7 éves kora óta nevelek xD Ilyenkor persze lehet azt mondani, hogy de faxom, ha trehány a gyerek, de az nem oldja meg ezeket a dolgokat. Másrészről senki sem tévedhetetlen, előfordul az ilyen. A 80-as években voltam általános iskolás, egy adott tantárgyból azért nem voltam kitűnő, mert év közben a tizen-huszon ötös mellé bekaptam két fúrót - azért, mert otthon hagytam a felszerelésem, ami persze ugye "szoros" összefüggésben van/volt a tudásommal, amit a többi jegy tükrözött (csak ötösök voltak, meg a két egyes...). Szóval, ha van itthon lehetőség, akkor rengeteg problémától kímélem meg magam, meg a lányomat is, ha épp kifog majd egy ilyen idiótát.... Ezen a szinten muszáj előre gondolkodni picit.
2021. júl. 13. 10:26
 9/12 anonim ***** válasza:
Ugye tudod, hogy lézerből is van színes?
2021. júl. 13. 13:54
 10/12 A kérdező kommentje:
Igen, de úgy vélem ár/érték arányban -kihasználatlanság miatt- számomra az nem opció.
2021. júl. 13. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!