Hogy lehet lejjebb venni a teljesítményt?
Figyelt kérdés
Hello!
Arról lenne szó hogy van egy régi alaplap (asus p4s533-mx)
ami 4x videokarit bír el. Na én tettem bele egy 8x-os nvidia 7600 gs-t. Amikor a beállításokba megyek (nvidia vezérlőpult), és a 3d beállításoknál a képbeállítások megadása előnézetből fülnél van az a nvidia-ás 3d-s forgó ikon. Na az egybe van olvadva és ezt szeretném valahogy kiküszöbölni. Nem baj ha teljesítmény kell lejjebb vinni, csak vmi megoldás kell.
Játékoknál is ez van, pl : Most Wantednél is a verdák karosszériája is egybeolvadt, és a pályán az égen néha van fekete folt és az út is néha lukas.
Vmi megoldás?
Nem kell az hogy cseréljek ki dolgokat mert ez nem az én gépem. Össze van rakva a maradékból.
2010. aug. 27. 10:52
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!