Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen alaplapot érdemes...

Milyen alaplapot érdemes venni a majdani Windows 11-hez?

Figyelt kérdés
2021. júl. 6. 08:27
 1/9 anonim ***** válasza:
2021. júl. 6. 08:52
 2/9 anonim ***** válasza:
2021. júl. 6. 09:11
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Akármelyik mai alaplap jó lesz, mert már pár éve támogatják szoftveresen a kérdéses TPM verziót.
2021. júl. 6. 09:23
 4/9 anonim ***** válasza:
Bármelyik 2022-ben megjelenő lap jó lesz hozzá!
2021. júl. 6. 09:39
 5/9 anonim ***** válasza:

Jééé ezzel újat mondtatok, azt hittem a Windows 10-el végetér a verziózás és csak ezt fogják frissítgetni.

[link]

Egyszer még évtizedekkel ezelőtt megjósoltam, hogy valamilyen szinten ötvözni fogják a Windows-ban más operációs rendszerek jó (vagy nem jó) tulajdonságait. Első körben a Linux-Windows párosításra gondoltam, de elnézve ezt a Windows 11-et, nos úgy látszik mennek a MacOS irányába (ami nem áll messze a Linux-tól).

[link] -specifications

Nem tudom mennyire fogják megkövetelni a DirectX 12-őt, és így az új videokártya vásárlást, de hátha nem lesz olyan drasztikus, mint a MacOS esetében a Metal platform megkövetelése.

Érdekes!

2021. júl. 6. 10:42
 6/9 anonim ***** válasza:

"azt hittem a Windows 10-el végetér a verziózás"

Pont azért van hogy NE kelljen verziózni.

Így nem kell magyarázkodni hogy a win10 a 19456 buildig támogatja a 32 bites verziót, a 19593 buildtől viszont nem..

És még sok más hardverkövetelmény változás is lesz. (Ram stb) Így sokkal egyszerűbb meghatározni mi mit támogat. 10 igen, 11 már nem. Ilyen egyszerű. :)

2021. júl. 6. 11:06
 7/9 anonim ***** válasza:
#6-nak: Elolvastam 1x, amit írtál, nem értettem mit akarsz mondani. Aztán mondom adok neked még egy esélyt és elolvasom még 2x, de akkor sem értem... ...olyan katyvasz az egész... :-)
2021. júl. 6. 20:55
 8/9 anonim ***** válasza:
#7 érthetőbb lesz a számozás, ennyi. Nem 20H1 meg build 17426, hanem 10, 11, 12...
2021. júl. 7. 09:50
 9/9 anonim ***** válasza:

#8-nak: Kösz, sokszor a kevesebb több. Verziózás alatt azt értettem, hogy Windows 95, Windows 98, Windows ME, Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, ... majd jött a Windows 10, ahol azt mondták, hogy abbahagyják a verziózást, helyette majd frissítgetnek... ...errefől jön a Windows 11, úgy látszik ma tényleg nem lehet már hinni annak sem, aki igazat mond... :-)

Tegnap még jobban ránéztem erre a témára, és egy kecskeméti srác, eléggé nívósnak mondható YouTube csatornáján találtam is egy kis összegzést a Windows 11-ről, amiben majdnem ugyanazokat elmondta, amit az #5-ös válaszomban leírtam:

https://www.youtube.com/watch?v=0Fxf7PGsIFQ

2021. júl. 7. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!