Milyen alaplapot érdemes venni a majdani Windows 11-hez?
Jééé ezzel újat mondtatok, azt hittem a Windows 10-el végetér a verziózás és csak ezt fogják frissítgetni.
Egyszer még évtizedekkel ezelőtt megjósoltam, hogy valamilyen szinten ötvözni fogják a Windows-ban más operációs rendszerek jó (vagy nem jó) tulajdonságait. Első körben a Linux-Windows párosításra gondoltam, de elnézve ezt a Windows 11-et, nos úgy látszik mennek a MacOS irányába (ami nem áll messze a Linux-tól).
[link] -specifications
Nem tudom mennyire fogják megkövetelni a DirectX 12-őt, és így az új videokártya vásárlást, de hátha nem lesz olyan drasztikus, mint a MacOS esetében a Metal platform megkövetelése.
Érdekes!
"azt hittem a Windows 10-el végetér a verziózás"
Pont azért van hogy NE kelljen verziózni.
Így nem kell magyarázkodni hogy a win10 a 19456 buildig támogatja a 32 bites verziót, a 19593 buildtől viszont nem..
És még sok más hardverkövetelmény változás is lesz. (Ram stb) Így sokkal egyszerűbb meghatározni mi mit támogat. 10 igen, 11 már nem. Ilyen egyszerű. :)
#8-nak: Kösz, sokszor a kevesebb több. Verziózás alatt azt értettem, hogy Windows 95, Windows 98, Windows ME, Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, ... majd jött a Windows 10, ahol azt mondták, hogy abbahagyják a verziózást, helyette majd frissítgetnek... ...errefől jön a Windows 11, úgy látszik ma tényleg nem lehet már hinni annak sem, aki igazat mond... :-)
Tegnap még jobban ránéztem erre a témára, és egy kecskeméti srác, eléggé nívósnak mondható YouTube csatornáján találtam is egy kis összegzést a Windows 11-ről, amiben majdnem ugyanazokat elmondta, amit az #5-ös válaszomban leírtam:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!