Kapott már valaki ilyen PS Store kedvezményt?
Pl nem tudtál megvenni egy egy játékot amit akartál nem a te hibádból, és az akció véget ért.
Érdemes ilyesmi miatt felkeresni az ügyfélszolgálatot vagy nem?
"Pl nem tudtál megvenni egy egy játékot amit akartál nem a te hibádból, és az akció véget ért."
Valahogy nem tudom ezt a szituációt életszerűen elképzelni.
mi nem a te hibád? nem érdemes, nem fognak csinálni semmit. ellenben akciók szoktak lenni. ott a psprices, nézd meg eddig hogy alakult annak az ára amit meg akartál venni. abból lehet következtetni, mikor lesz újra akciós.
ha nem titok, mit szerettél volna?
#2 amúgy szokott lenni olyan is, amit nem igazán akcióznak le. vagy egy évet vártam a Rime-ra.
Paypal változás miatt nem engedte megvenni, kártyával nem akartam fizetni
Nier replicant-ot szerettem volna, de nem jött össze.
Lehet igazatok van, úgyis lesz még akció.
ahogy nézem 1 hétig volt akciós. biztos lesz még akciós.
utolsó, nem kell bunkózni
De komolyan hülyít kapok az ilyen tejfelesszájú kérdezőktől, akik teljesen kifordítsák a valóságot. Már a kérdés elejétől ordított hogy nem arról van szó hogy "nem tudtál megvenni egy egy játékot amit akartál nem a te hibádból, és az akció véget ért".
Ő is írta, hogy nem akart bankkártyával fizetni, ez egyéni szocprobléma, nem a sony mulasztása. Ha akarta volna a játékot kifizethette volna kártyával. Erre fel mi a fekélyes francot akar kedvezményt?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!