Melyik CPU pasztázási módszert tartod a legjobbnak?
Figyelt kérdés
2021. jún. 29. 19:26
A kérdező szavazást indított:
Egy pont középre
Öt pont, dobókocka elrendezésben
Iksz
Csigavonal
Párhuzamos vonalak
Vajaskenyér
20 szavazat
1/13 anonim válasza:
Egy pont középre. A hűtő elég alaposan rászorul és szétnyomja a proci egész felületére.
2/13 anonim válasza:
Én ixelni szoktam.
Pont eseten nem kerül a sarkokba.
A kenegetés nem megy.
3/13 anonim válasza:
Egy csíkot húzok a szélére és egyenletesen végigsimítom egy bankkártyával.
4/13 anonim válasza:
Középre szoktam pöttyöt, de gyakorlatilag mindegy:
5/13 anonim válasza:
Én szét szoktam kenni a mutatóujjammal a kupakon és úgy teszem rá. Tudom, a bőrőm zsíros stbstb...nem volt difi eközött meg a kis műanyag spatula között. Előbbi nekem könnyebben megy és egyenletesebb is.
6/13 anonim válasza:
A pentagrammának mi köze van a pokolhoz, bunkókám?
7/13 xKakashix válasza:
én el szoktam kenni, nálam ez a biztos módszer, de középre egy babszem is teljesen jó, a többi azért nem jó mert mire megrajzolod ezeket az ábrákat pl x, csiga stb addigra feleslegesen sok pasztát vittél fel
8/13 anonim válasza:
Mintha a többi alakzatnak volna bármi értelme, mikor ugy is szétnyomodik...
9/13 anonim válasza:
Csak nem mindegy, hogy hogyan nyomódik szét, elmegy-e a sarkakba, ahogy valaki írta, vagy lefolyik-e a kupakról olyan helyekre, ahová nem kellene, stb.
10/13 anonim válasza:
Elkenegetem úgy hogy mindenhol egyenlő legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!