Most elkezdhetek pánikolni?
Figyelt kérdés
az SSD Health ja 86% HDSentinel szerint. Aggódnom kéne??2021. jún. 28. 20:57
11/15 A kérdező kommentje:
Nos a leírása szerint 120TB a küszöbérték. Eddig nem volt semmi probléma se a Linuxal se a rajta futó szoftverekkel. Egyébként egy Patriot Burst 240GB dolgozik alatta rajta pedig egy Linux Mint XFCE. Válaszokat köszi.
2021. júl. 1. 18:24
14/15 Haburc válasza:
Én úgy tudom, hogy a HDD Sentinel nemigazán ad róla hiteles képet az SSD-ről. Nekem is van fél terrás samsung evo 860. Néztem HDD sentinelbe, 98%-on volt alapból. Ugyan írja, hogy nem talált hibát, még alig írt 3 TB-nyi adatot.Érdemes megnézni másik progival SSDOK-kal. Az kifejezetten SSD-re van. [link]
15/15 anonim válasza:
Azt írja hogy több mint 1000 nap az élettartam. Csak elosztja a futott napokat az írt mennyiséggel. Tehát a te használatoddal több mint 3 évig tuti fog még menni...
14-es a HDDsentinel nagyon hiteles adatokat ad. Próbáltam a Kingstonnal, Samsunggal, Hynix stb... Amennyit írt a HDDsentinel, annyit írt az eredeti szoftvere is a gyártójának. Mindegyik amúgy csak a SMART adataiból olvassa ki amit csak lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!