Újrapasztázás és kitakarítás segíthet rajta?
Lassan 4 éve van egy Lenovo Y520-as laptopom, viszont azóta nem mertem hozzányúlni a belsejéhez, mert nem értek a hardverekhez. Észrevettem, hogy a CPU hőmérséklete egy alap netes böngészés (YT videó + háttérben 2-3 ablak) során baromi magas, 60 - 70 fok között mozog, illetve korábban azt is észrevettem, hogy a játékokban egyre kevesebb FPS számot kapok.
A jövőhéten tervezem elvinni a gépemet egy helyi szervízbe, ahol elvileg újra tudják pasztázni a CPU illetve GPU hűtőjét, valamint ha már ott van, egy alapos takarítás sem ártana neki. Ez segíthet a gépemen?
Takarítás+pasztázást
rutin munka ezt otthon is megtudod csinálni.
MX4 paszta
igen segithet
mennyibe fog kerulni? megengedheted magadnak akkor nincs gond
de ertelmetlen "borravalo"t sincs kiadnod indokolatlanul
pasztat akar magad is megveheted vagy megnezheted arat MX4 nek es tudsz viszonyitani
a takaritas meg szereles meg ido kerdese inkabb laptop fuggvenye is
itt erdemes olvasgatnod meg lathatod arakat...
relativ hogy mennyire eri meg neked
vegulis ez egy gamer laptop ha 500ezer korulis es ma is kb. hasonlo erteku (teljesitmenye alapjan) akkor nem nagy penz kiadni ra par tizest sem
Érdemes, sokat segíthet.
Nem értesz hozzá, nincs gyakorlatod, sem pedig késztetésed a szerelésre, akkor ne hallgass másra, vidd szervizbe.
A laptopok szívatósak tudnak lenni, minden gyártónak megvan a heppje és nem árt még egy-két célszerszám sem.
A kábelék hossza a csatlakozóig sokszor éppen csak egy kicsi kínai kéznek fekszik.
Macerás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!