Telekom vagy Vodafone (jogelőd UPC)?
Figyelt kérdés
Beadtam a kötbérmentességigényem a Vodafone-hoz és a Telekomról hallottam a legjobbakat . 150/50mb - os kínát netet , alap telefonra és Szuper Családi HD csomagra fizetnék elő . Már adott a Telekom ajánlatot és a Webáruházból is néztem . Egy kb. 100nm-es házba jó lenne? De a webáruházba meg van 30mb- es is van kb. 120 forintal lenne olcsóbb. Azt elbírná? Bár a 150 megásra kapnék 1 havi kedvezmény ezért az első hónapban 4000Ft körül lenne . Mit gondoltok? Előre is köszi a válaszokat!2021. jún. 24. 13:06
11/17 anonim válasza:
Csak az a baj, hogy az optikai kábeles drágább, de megéri. Hogyan lehetséges, hogy a városban nincs, a falun meg van? A Dunakanyarban sincs mindenhol, Szentendrén és környékén van. Hoztak mellé egy nagyon jó routert és kicserélték a kábelt.
12/17 A kérdező kommentje:
Nem tudom én sem. Röhejes, de reménykedem mégis csak lesz itt optika, főleg azért, mert az IPTV mellett netezni is szeretnénk.
2021. júl. 1. 00:04
13/17 anonim válasza:
Itt van IPTV,van gyors internet, van wifi és vezetékes telefon. Az internet nem akadozik, nem kell állandóan újrainditani. Hol laksz, hogy nincsen optikai? Ki se épitették? Itt tavaly tavasszal kiépitették, aztán októberben nagy reklámozás folyt, hogy köttessük be. Gyakorlatilag házról házra jártak és október végére be is fejezték.
14/17 A kérdező kommentje:
Nagykanizsán. Nincs optikai. Azt sem tudták megmondani hol van legközelebb. Állítólag VDSL van. 100mb-es
2021. júl. 2. 13:06
15/17 anonim válasza:
Nahát! Hogyhogy nincsen??? Nagyvárosokban minden megyében ki kell épiteni, erre uniós előírás van. Határidőkkel. Talán azért vették így, mert Budapest és az agglomeráció elsőbbséget élvez (lakóparkok)? De itt olyan nincsen, nem is épül, nincs telek hozzá. Mindenesetre ne veszitsd el a reményt.
16/17 A kérdező kommentje:
Kerult, hogy van. (palinban, de en nem ott lakom), de a belvarosban is van EGY HELYEN ES HOGY BEKOSSEK AHOZ IS LEGALABB 30 EMBER ALAIRASA KELLENE ES TALAN TELRE KESZ. Megprobalom a vdsl-t . Remeljuk jo lesz
2021. júl. 4. 23:51
17/17 anonim válasza:
Botrányos, nagyon emlékeztet az 1990 előttire anyám szerint így adtak, illetve dehogy adtak, 40 évet várhattál telefonra. De 2001-ben bejött a mobil és elsőpőrte ezt. Próbáld meg, hátha jobb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!