Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Telekom vagy Vodafone (jogelőd...

Telekom vagy Vodafone (jogelőd UPC)?

Figyelt kérdés
Beadtam a kötbérmentességigényem a Vodafone-hoz és a Telekomról hallottam a legjobbakat . 150/50mb - os kínát netet , alap telefonra és Szuper Családi HD csomagra fizetnék elő . Már adott a Telekom ajánlatot és a Webáruházból is néztem . Egy kb. 100nm-es házba jó lenne? De a webáruházba meg van 30mb- es is van kb. 120 forintal lenne olcsóbb. Azt elbírná? Bár a 150 megásra kapnék 1 havi kedvezmény ezért az első hónapban 4000Ft körül lenne . Mit gondoltok? Előre is köszi a válaszokat!

#Vodafone #UPC #Telekom #jogelőd UPC
2021. jún. 24. 13:06
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Többen vagyunk és 100nm körüli a ház és ugye az IPTV alapból is levesz a sávszélességből. Ezért így jobb lenne a 150mb-es ,de sohasem volt a Telekomtól otthoni előfizetésünk így inkább rátok bíznám, mert nem tudom bírná-e a 30mb-es.
2021. jún. 24. 13:09
 2/17 BeefEater ***** válasza:

Kötekedés: a 150 mb az azt jelenti, hogy százötven millibit. Gondolom 150Mbps -t akarsz írni.

Ha a 30 Mbps és 150 Mbps között 120 Ft a különbség akkor ez eléggé egyértelmű. A fillérezés többi részéhez nem tudok hozzászólni. Mondjuk nekem eszembe nem jutna Vodafone -ról Telekomra váltani (igazából semmiről sem).

A ház mérete nem tudom hogy jön ide.

2021. jún. 24. 16:21
 3/17 anonim ***** válasza:

Környéken kell körbe kérdezni.

Nálunk tökéletes a telekom évente max 1x van gond és nem is drága (magenta1-ben). A város másik felén lakó családtagnak borzasztó tapasztalatai vannak és többet is fizet kisebb csomagért. Sokan szidják a Telekomot, de nekem meggyőződésem hogy ez hely függő.

Szomszédoknál kérdez rá.

2021. jún. 24. 16:39
 4/17 A kérdező kommentje:
A ház méretét azért írtam, mert panaszkodtak a Telekomos routernek a sávszélességére. A szomszédomnál tökéletesen megy. A Vodafone vezetékes hálózata is rossz , de a VTV kiakasztó. Köszi a válaszokat.
2021. jún. 24. 19:10
 5/17 A kérdező kommentje:
Szerintetek, elég gyors lenne 4 eszközre a 150-es wifi? (plusz az IPTV box). (A 30-as is elég lenne?)Nem biztos, hogy be tud kötni a Telekom 150-es netet, bár szerintem meglesz.
2021. jún. 24. 19:13
 6/17 BeefEater ***** válasza:
Amíg nem tudjuk, hogy mire használod addig nem tudjuk, hogy a 4 eszközre elég-e 150Mbps. Feltöltési sávszélességet is kellene nézni, az valószínű hamarabb lehet korlátozó tényező, de az attól függ, hogy mit csinálsz.
2021. jún. 25. 11:26
 7/17 anonim ***** válasza:
51%
Wi-fi esetén eleve nem tudod kihasználni az éppen aktuális sávszélességet (ami nem is biztos, hogy megegyezik a szerződés szerintivel). 30 Mbps esetén tehát nagyon alacsony lesz, ami wi-fi-n többfelé dobva még kriminálisabb lesz. Ha ehhez még az IPTV-t is hozzávesszük, kb. el is felejtheted a netezést. Tehát a 150-es ajánlott, egyértelmű. Viszont ha a lakás 100 m2, akkor a router garantáltan nem fogja lefedni az egészet, jelerősítők kellenek majd.
2021. jún. 25. 13:31
 8/17 anonim ***** válasza:
Nálam Voda van és eszembe nem jutna váltani semmi pénzért a Telekomra. Ide is jöttek házalni, hogy meggyőzzenek engem, én nekem két egyszerű kérdésem volt, ami után inkább feladták és elmentek. :D
2021. jún. 29. 17:20
 9/17 anonim ***** válasza:
Attól függ, melyik Telekom, a DSL vagy a legújabb optikai kábeles? Nekem ez utóbbi van, nem adnám semmiért.
2021. jún. 29. 22:37
 10/17 A kérdező kommentje:
Itt csak DSL van. (Csak az a vicc, hogy a 20km-re lévő FALUBAN meg most cserélték optikaira)
2021. jún. 30. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!