Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen routert vegyek?

Texrewq kérdése:

Milyen routert vegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Teljesen új vagyok ebben a témában ezért szeretnék segítséget kérni.

Digi 1000-es internet lesz bekötve a panel lakásba és az lenne a kérdésem milyen routert ajánlotok hozzá?

Legfőképp wifi-re lesz használva nekem az lenne a fontos, hogy elérjen az egész lakásban ez egy 1 szobás lakás erkéllyel.

Ár kategoriában maximum 20-25 ezerig szeretnék elmenni.

Előre is köszönöm a segítségeteket.

2021. jún. 23. 18:56
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én a múlt héten rendeltem 2db TP-Link Archer AC1750-es routert, bár ezekre OpenWRT fog felmenni (illetve az egyiken már fent is van), de a gyári szoftverrel is nagyon jók. Az egyik épp Digi 1000-es nettel megy. Olvasd el róla a véleményeket, de én bátran tudom ajánlani, szerintem nagyon jó kis cucc.
2021. jún. 23. 20:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Alapvetően a TP-Linkek OpenWRT-vel stabilak, de gyári szoftverrel már kevésbé... Ha gyárival használnád, akkor inkább ASUS routert vennék. Lényeg hogy gigabites portok legyenek rajta, 10ezer Ft alatt nem is nézelődnék
2021. jún. 24. 08:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Egy szobás lakásban a digi wifije is elérhető lesz mindenhol. HA nem kell az AC -s wifi, mert simával is minden menni fog zökkenő mentesen akkor felesleges erre költeni. Ha pedig AC -s wifi -t akarsz akkor valahogy ki kellene kapcsolni a digi -s wifit hogy ne zavarjon, és ahogy előttem is javasolták ASUS. TPLink is jó, de az ASUS az ASUS. 20k s kategóriában már nem kérdés melyik a jobb. Mondjuk én eleve fázom a kínai márkáktól ezért is ASUS. De a TP link jó el kell ismerni. Legtöbb kapható már ami kapható az elégséges lesz. Egy szobás lakásban 5G -n is elég jó lesz a lefedettség. Vasbeton falak nem barátai a wifi -nek... Annál csak a vályog rosszabb neki. Nekem a digi alap wifi -je van. Giga -t meg kábelen használom ki, vagy hát úgy se tudom kihasználni igazándiból :D
2021. jún. 24. 09:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Én R9000-et akarok venni csak épp nem kapható országosan :D
2021. jún. 24. 21:09
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítséget!

Esetleg egy asus routert tundál ajánlani ilyen 20-25 körül ami szerinted rendben van?

Plusz annyi hogy a tp linknél nem tudom hogyan működik ez a openWRT dolog meg hogy pontosan az mi is vagy mivel lesz jobb nekem ezt megköszönném ha el tudnád mondani.

2021. jún. 24. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!