Texrewq kérdése:
Milyen routert vegyek?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Teljesen új vagyok ebben a témában ezért szeretnék segítséget kérni.
Digi 1000-es internet lesz bekötve a panel lakásba és az lenne a kérdésem milyen routert ajánlotok hozzá?
Legfőképp wifi-re lesz használva nekem az lenne a fontos, hogy elérjen az egész lakásban ez egy 1 szobás lakás erkéllyel.
Ár kategoriában maximum 20-25 ezerig szeretnék elmenni.
Előre is köszönöm a segítségeteket.
2021. jún. 23. 18:56
1/5 anonim válasza:
Én a múlt héten rendeltem 2db TP-Link Archer AC1750-es routert, bár ezekre OpenWRT fog felmenni (illetve az egyiken már fent is van), de a gyári szoftverrel is nagyon jók. Az egyik épp Digi 1000-es nettel megy. Olvasd el róla a véleményeket, de én bátran tudom ajánlani, szerintem nagyon jó kis cucc.
2/5 anonim válasza:
Alapvetően a TP-Linkek OpenWRT-vel stabilak, de gyári szoftverrel már kevésbé... Ha gyárival használnád, akkor inkább ASUS routert vennék. Lényeg hogy gigabites portok legyenek rajta, 10ezer Ft alatt nem is nézelődnék
3/5 anonim válasza:
Egy szobás lakásban a digi wifije is elérhető lesz mindenhol. HA nem kell az AC -s wifi, mert simával is minden menni fog zökkenő mentesen akkor felesleges erre költeni. Ha pedig AC -s wifi -t akarsz akkor valahogy ki kellene kapcsolni a digi -s wifit hogy ne zavarjon, és ahogy előttem is javasolták ASUS. TPLink is jó, de az ASUS az ASUS. 20k s kategóriában már nem kérdés melyik a jobb. Mondjuk én eleve fázom a kínai márkáktól ezért is ASUS. De a TP link jó el kell ismerni. Legtöbb kapható már ami kapható az elégséges lesz. Egy szobás lakásban 5G -n is elég jó lesz a lefedettség. Vasbeton falak nem barátai a wifi -nek... Annál csak a vályog rosszabb neki. Nekem a digi alap wifi -je van. Giga -t meg kábelen használom ki, vagy hát úgy se tudom kihasználni igazándiból :D
4/5 anonim válasza:
Én R9000-et akarok venni csak épp nem kapható országosan :D
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!
Esetleg egy asus routert tundál ajánlani ilyen 20-25 körül ami szerinted rendben van?
Plusz annyi hogy a tp linknél nem tudom hogyan működik ez a openWRT dolog meg hogy pontosan az mi is vagy mivel lesz jobb nekem ezt megköszönném ha el tudnád mondani.
2021. jún. 24. 21:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!