Rainbow Six Siege-re alkalmas pc?
Figyelt kérdés
a keretem úgy 250 ezer forint nem kell hogy full grafikán 60 fps el menjen nagyjából mediumon meglegyen a 60FPS azért mégis csak egy FPS shooter game2021. jún. 16. 08:26
12/14 Kriss5 válasza:
#9 én ezért írtam hogy lehet érdemesebb várni mert szerintem most hogy már kezdjük legyőzni a covidot majd kezd optimalizálodni a gazdaság ezt én így gondolom (leget ismét belémkötni 😉)
13/14 Kriss5 válasza:
Nézd meg ezt az össze állitást szerintem ezen elfut játék de azt tudod csinálni hogy egy másik kérdésben felrakod hogy mi a véleményük erről a konfigról .
14/14 Kriss5 válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!