Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 50.000 környékén olyan laptop...

50.000 környékén olyan laptop ami minimumon futtat egy Rainbow Six Siege szintű játékot?

Figyelt kérdés
Használtan gondoltam természetesen. Azért elég a minimum mert igazából otthon van gépem csak sokat utazom...stb. és akkor tökéletesen elég lenne idő töltésre. Lehetséges egyáltalán ilyen árban ezzel a feltétellel találni vagy felejtsem el?

2020. okt. 24. 14:39
 1/4 anonim ***** válasza:

Még PC-ből sem egyszerű kihozni, nem hogy notebook-ból.

950m a minimum, az kb. low-ra elég, azok a notebook-k olyan 80-90 ezer körül kezdődnek.

2020. okt. 24. 15:10
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs
2020. okt. 24. 15:31
 3/4 anonim ***** válasza:

Alapbol semmi esely.

De stream szolgaltatassal siman megoldhato hogy egy 50 ezres laptoprol full hd-ben jatszol.

2020. okt. 24. 17:47
 4/4 anonim ***** válasza:

Tavasszal vettem használtan egy Elitebook 8470p-t 60 ezerért, ami nagyon jó ár volt érte. Ennyiért általában csak Intel HD Graphics jár, ebben pedig HD7570M van 1GB dedikált GDDR5 memóriával.

Na most ez kevés a R6 Siege-hez és te ennél olcsóbban akarsz ennél jobbat.

2020. okt. 24. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!