Megéri venni egy HDD-t, biztonsági adattárolásra?
Figyelt kérdés
Jelenleg minden adatok mobilokon van, és a számítógépen.
Pénzem az nincs sok, de láttam 2tb-os hdd-ket már 24000ért.
Megérné?
Ez verbatim márka volt.
Lehet hülye vagyok, de ezt egy sima telefontöltő kabellal tudnám csatlakoztatni a számítógéphez?
2021. jún. 15. 17:21
1/6 anonim válasza:
2/6 anonim válasza:
Mindenképp kell egy HDD biztonsági adattárolásra..!
3/6 A kérdező kommentje:
1-es, igen ilyesmire gondoltam.
Melyik márka a jó?
Verbatimrol vélemény?
Akkor ezeket mind lehet usb kábellal csatlakoztatni a géphez?
2021. jún. 15. 19:59
4/6 anonim válasza:
Márkából mindegyikből lehet kifogni rosszat/hibásat.
Seagate, WD, ezek általában megbízhatóak. Mondjuk adattárolásra felhő inkább, hosszútávra is jobb. Ha az a cél, hogy minél tovább fennmaradjon az adott adat, akkor mágnesszalag, de az rohadt drága.
6/6 elistvan válasza:
Különálló 2,5-es hdd-t vegyél plusz egy usb 3-as fém házat hozzá. Ezekkel az egybeépítettekkel (maxell, Verba stb...) az a baj, hogy a keret egyben van a hdd elektronikával szóval ha maga a keret döglik meg sem vehető ki külön a hdd és tehető át másikba.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!