Nem tudom, mert nem írtad le, milyen géped van. HA jól tudom 1660Ti alatt nem is kompatibilis, nem fogsz tudni PC-s játékokat streamelni
Az elején a VR élmény mindent feledtet (ha még nem VR-oztál soha), de ez pár hét múlva alábbhagy.
Az is egész húzós, hogy pl. a skyboxszal vagy a bigscreennel óriási, mozivászon méreten nézheted a filmjeidet, és a 3D-s filmeket is tökéletesen lejátssza nekem a skybox
Szerencsére a quets2 pc nélkül is használható. Szóval te döntsd el.
A natív játékok legtöbbje szerintem gagyi, de sokaknak tetszik, főleg, ha multizol is. És relatíve drágák
Én kb. féléve vettem a Oculus Q2-t. Szerintem ár/érték arányban a legjobb. Igaz, Store-ban nincs sok értelmes játék, de van 1-2 amivel elszoktam járszani PC nélkül is.
- SuperHOT, egy gondolkodós, találd meg a megfelelő sorrendet féle akció. Szerintem VR-ban jobb mint Bill+Egér kombóval.
- The Walking Dead: Saints & Sinners, amit a TheVR-osok is játszottak. Linkeket lásd alább. Csak Native Oculus-on a hardver miatt butitott a grafika, de ennek ellenére volt pillanat mikor én is beszartam...
Én most a pc-s Asgardot nyomom, az fantasztikus játék. 12.000-ért nem is drága
Walking Dead is nagyon jó, én a PC-s verziót játszottam abból is, annak jobb a grafikája, mint a natív verziónak. Arizona sunshine kezdőknek ajánlott.
Aztán a Richie's prank. A liftes résznél kapcsoltam is, ki, nagyon meredek, nekem meg nem bírta a tériszonyom:D
SoperHot-ot annyian mondják, hogy kipróbálom, bár az Asgard's Wrath most hetekig le fog kötni
"Asgard's Wrath PC-n? Honnan?"
Oculus saját oldaláról
"Abból is van külön mint WallkingDead esetében?"
Úgy tudom, hogy nincs natív verziója
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!