Új gépházba hova lehet bekötni az RGB-s ventilátort?
Egy "Corsair iCUE 4000X RGB Tempered Glass Black" gépház lenne megvásárolva, de ha veszek hozzá RGB-s ventilátort akkor azt hova tudom bekötni?
Azt tudom h a vezérlőbe kell, de abba a vezérlőbe vajon be lehet kötni, ami az első ventilárokat kezeli? Vagy külön egységet kell vásárolni a többi RGB-s ventilátornak?
Köszi.
Sajnos az alaplapon csak egyetlen venti csatlakozó van, az is a procinak =/
A ventilátort nem rendeltem meg hozzá, mert fórumon írták, hogy kell hozzá másik vezérlő, meg a corsair videójában is 2 fajta vezérlőbe csatlakoztatták a ventilátort. Ha megjön a ház, megnézem pontosan mi is van benne.
Milyen alaplap az, amin csak 1db fan header van és 40.000-es gépház kell mellé?
Valahogy nagyon kétlem, hogy tényleg nincs több.
Gigabyte GA-H110M-S2H
Én megnéztem, de nem találtam rajta, és a leírás szerint se nagyon látom. Vagy nagyon béna vagyok, pedig egy pár gépet már összeszereltem.
Ahhh basszus igazad van... azaz "óriási" proci hűtő kitakarta az alsó csatit, és nem láttam tőle.
Szerinted a gépházban lévő első ventik vezérlőjébe betudom csatlkoztatni azt a ventit amit rendeltem volna? és persze ez az alsó 4 PIN-es csati.
Ez lenne, bár gőzöm sincs milyen csatlakozója van a ventinek.
Köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!