Jonak jo, de nem eros, es jatekra (ugyertem, mostani csucsjatekokra) erosen karcsu.
2010. aug. 25. 02:16
2/9 anonim válasza:
Hátezmár a középkategória legalja
2010. aug. 25. 02:43
3/9 anonim válasza:
02:43: hivatalosan igazad van, de figyelembe veve, mennyi single cpu-s, 1g alatti memoriaval szerelt, "regi" gep van hasznalatban az orszagban, azert ez a gep meg belefer a kozepkategoria kozepebe.
"2 eve ez meg durva volt." Es nem mindenki cserel gepet evente. :)
2010. aug. 25. 08:51
4/9 anonim válasza:
A kategóriákat nem úgy határozzák meg, hogy a csóró magyaroknak mi van meg mennyi. Amúgy nemhogy közép-, de még alsókategóriában is régen kifutó.
2010. aug. 25. 10:37
5/9 A kérdező kommentje:
Egyébként minden új játék megy rajta közepes grafikán, szóval alsókategoriának nem mondanám, bár az tény hogy lenne mit fejleszteni rajta.
2010. aug. 25. 10:57
6/9 anonim válasza:
Szerintem jó.
2010. aug. 25. 16:34
7/9 anonim válasza:
Közepes grafikán. Bemondtad a tutit. És milyen felbontásban? Gondolom a HD szót meg se említsem.
Három éve vettem gépet, és erősebb ennél, pedig az se volt csúcs már akkor sem.
Ne keverjük a szezon a fazonnal, a középkategória processzorban négymagosoknál, videokártyáknál meg a HD5770-nál kezdődik. Ez a konfig hol van azoktól? Fényévnyire.
Világszínvonalban alsókategóriának a felső felébe tenném. Bár egy középkategóriás gép beszerzését ajánlanám(Core 2 Duo E6600-tól felfelé vagy AMD Athlon II X2-nél feljebb+2-4 Giga legalább DDR2-es memória+Geforce gts 250 vagy gt 240, de jobban ajánlanám az ATI kártyákat: HD 4770, HD4850, HD 5750, HD 5770)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!