Nem lehetne mast kerni ebben az ertekben?
Sajnos, nekem ez tul nagy/hangos, es teljesen folosleges lenne, mert a gepem nem elegge eromu hozza. Es most, hogy ehez felnojon, tiz/szazezreket kolteni? A' legyen a tied. :)
9:06
az egy dolog hogy nem elég erőgép... a táp követelményeket nézted? 850 watt minimum
1200 ajánlott
ahhoz egy külön tápegység kellene ( 1200 wattosnál megéri egy kicsit erősebbet) ami 40 ropi kerül kezdődik a noname...
és akkor még beszéljünk egy olyan prociról, alaplapról, ramról, ami tudja kezelni, és az megint nem eszik keveset
ergó 2x 1200 watt tápegység, ami a villanyszámlát enyhén megdobja
örülnék, ha kapnék iylet
ki se bontanám, hanem eladnám kicsit olcsóbban, mint a bolti és vennék rajta magamnak belőle olcsóbban egy jobbat
am remélem, büszke magára a drága kérdéskiíró, hogy talált egy bivalyerős kártyát (y)
és ha találtam akkor mi van?
én legalább el tudom magam foglalni, nem csak mások problémáival foglalkozokl...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!