Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ezeket a fém lemezeket hogy...

Ezeket a fém lemezeket hogy kell leszedni a számítógép hátuljáról?

Figyelt kérdés
Már 2 napja ezzel kínlódok a gyerek meg már a hajamat tépi. Kettő sikerült kiszednem de a többit ilyen vékony hajlékony fém rész rögzíti. Azt hogyan tudom eltávolítani?

2021. máj. 29. 16:52
 1/9 nhzzhnnhzzhn ***** válasza:
Ember! Milyen fémlapot? Küldj róla képet itt: [link]
2021. máj. 29. 17:17
 2/9 anonim ***** válasza:
50%
A bővítőkártyák helyének takarólemezeire gondolsz? Mert azokat addig kell hajlítgatni, amíg le nem törnek. Kb 5-10 másodperc az egész művelet. De minek akarod az összeset kiszedni? Csak annyit kell, ahova kártyát teszel.
2021. máj. 29. 17:25
 3/9 nhzzhnnhzzhn ***** válasza:
Én is azokra gondoltam végülis milyen más panelek vannak ott. De igen azokat elkezded mozgatni és kitörnek. Jobb gépházakban csavarozva van az összes. #1
2021. máj. 29. 18:02
 4/9 anonim ***** válasza:
Nézd meg, hogy látsz e csavart, a régebbi házakon vagy a jobbfajta újakon van ilyen. Ha ilyen, ezeket kilazítva ki tudod szedni a lemezt, ha nincs ilyen, akkor ahogy előttem is írták, lehajtogatod, míg a fém el nem pattan.
2021. máj. 29. 18:32
 5/9 anonim ***** válasza:
Gagyi házaknél ki kell törni. Nem visszarakhatóak.
2021. máj. 29. 19:26
 6/9 anonim ***** válasza:
Flexel..
2021. máj. 29. 23:42
 7/9 anonim ***** válasza:

1) nem kell kivágni, kézzel hajlítható, törhető. Esetleg kesztyűt érdemes felveni, mert nem szokás lesorjázni ezeket az olcsó házakat.

2) flex + (-val, -vel) = flexszel

2021. máj. 30. 10:19
 8/9 anonim ***** válasza:
51%

'x' után nem következhet 'sz'..

2021. máj. 30. 10:47
 9/9 anonim ***** válasza:
25%
v következik (-val, -vel), de hasonul az x betű sz hangjához, amit írásban is jelölünk. Tehát x után sz következik.
2021. máj. 30. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!