Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Adatközponti segédletek?

Adatközponti segédletek?

Figyelt kérdés
Adatközpontban kezdtem el dolgozni és kíváncsi vagyok van-e valamilyen pdf-szerű segédanyag amiből tanulhatok? Szerverek hardverismerete, kábelezés ezek főként. Bármiféle ehhez hasznos tananyagot/segédletet szívesen fogadnék ha van. Köszönöm a válaszolat!

2021. máj. 26. 21:02
 1/2 anonim ***** válasza:
erre voltak a 2-3 éves OKJ-s képzések régen, mint a rendszer üzemeltető pl :)
2021. máj. 27. 11:03
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia! Próbálj meg beiratkozni egy könyvtárba, nem olyan drága az éves tagsági díj. Ott szerintem lesznek kapcsolódó könyvek. Internetre nem minden könyv kerül ki, főleg szakkönyvek.

Ha nem sikerül kiolvasni (megtanulni) a megadott idő alatt, meg tudod hosszabbítani vagy újra ki tudod venni. Nálunk úgy van, hogy egy néven három könyv lehet maximum, és amíg szükségem van rá, újra kivehetem, csak minden alkalommal meg kell mutatni, hogy nem azért hosszabbítom, mert elhagytam vagy tönkre tettem, hanem mert még szükségem van rá. Volt, hogy egy évig vendégeskedett nálam egy könyv, mert szükségem volt rá tanuláshoz, amíg betartottam a szabályokat (pár hetente visszavittem megmutatni), nem szóltak érte.

2021. máj. 27. 12:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!