XBOX One X-et vagy Series S konzolt vegyek?
A Series S az új generáció, én személy szerint azt választanám. Nekem csak egy 360-om van amit nem is használok, de van ezzel egy példám: Amikor a GTA V megkapta az fps nézetes frissítést akkor azt 360-ra nem volt elérhető de ONE konzolokra igen. Tudom nem nagy dolog de nekem b*ssza a csőröm.
Valamint még ott vannak az új generációs PS-ek bár szerintem te direkt hagytad őket ki a kérdésből, bár azokat is megfontolnám.
Nekünk van mindkettő itthon, de igazság szerint egyelőre ANNYIVAL nem tűnik erősebbnek a Series X.
Persze, 4K felbontás, meg minimálisan gyorsabban betölti a játékot, plusz pár extra grafikai effekt. Elképzelhető, hogy a később érkező, belső stúdiós játékoknál már sokkal nagyobb lesz a különbség.
De ha neked elég a Full HD felbontás, és nem szoktál lemezes játékokat venni-eladni, akkor teljesen jó választás a Series S. Ha meg még a Game Pass-re is elő tudsz fizetni, akkor meg egyenesen a legjobb ár-érték arányú konzol a piacon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!