Skypeot már nem divat már használni?
Figyelt kérdés
2021. máj. 19. 16:25
1/11 anonim válasza:
Nagyon nem :) Felváltotta a Teams és a Discord.
2/11 anonim válasza:
Milyen környezetben? Személyes célra a Facebook kiszorít mindent. Cégesnél valószínűleg nagyobb az arány, ha nem álltak át a home office miatt más (funkciógazdagabb) platformra.
3/11 anonim válasza:
Én sem használom már,az lesz a sorsa mint az MSN-nek,a facebook kiszorítja a piacról...pedig milyen f..za volt az is.
4/11 anonim válasza:
A közösség szabja meg hogy éppen mit érdemes használni.
Business környezetben úgy tudom azért van egy szép nagy részesedésük, de átlag embernek nem sok értelme van.
Ott a Facebook, vagy manapság a Discord.
5/11 anonim válasza:
Nem divat már, cégeknél találkoztam vele, mert jelzi az aktivitást.
6/11 anonim válasza:
Nagyon sok magántanár használja, szerintem azért még nem áldozott le nekik
7/11 anonim válasza:
Amíg a régi Skype eszközök mentek, régi programok addig jó volt.
Aztán MS megvette, a régi klienseket kiiktatta és a sok RAM -ot pazarló webes app -ot kényszeríti, meg MS fiókhoz kapcsolta...
Nálam már csak web.skype.com -van könyvjelzőzve, ha véletlen kellene, ezt úgy ahogy rendbe rakta és használható böngészőbe.
A végső lökést, talán az adta hogy minden ismerősnek van Messenger fiókja, míg Skype csak párnak.
8/11 anonim válasza:
Az én baráti társaságaim utoljára 2014 környékén használták aktívan, TS3, Discord és Messenger ment helyette. Mára a TS3 is kihullott, követkető valszeg a messenger lesz nálunk, egyre kevesebb ember van fent.
9/11 anonim válasza:
Skype sosem volt divat. Mindig másodlagos volt. Inkább csak vállalati felhasználásználásban terjedt el.
10/11 anonim válasza:
Érdekes, hogy az 1. és az 9. válaszoló gyakorlatilag ugyanazt írta, mégis teljesen más pontozást kaptak. Érdekes ez az oldal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!