Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Most akkor IGEN vagy NEM...

Most akkor IGEN vagy NEM (GEFORCE GTX 1050 TI)?

Figyelt kérdés
Videókártyaválság van, ki tudja meddig lesz még és az 1050 ti viszonylag olcsón virít a piacon. Most várhatunk éveket, de a válság lehet nem múlik el, és ugyanúgy az egekben lesznek az árak. Ezért kérnék véleményeket tulajdonosoktól, vagy ha tudtok most jobb teljesítményű videókártyát olcsóbban, akkor írjatok. Az ÉRTELMES válaszokat előre is köszönöm!

2021. máj. 19. 13:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
67%

Szomorú hogy itt tart a piac.

Én újonan vettem 4 éve 45ért és akkor elég volt fullhd 30fps-t célozva AAA gameknél.

Most jelenleg semmi nem jó vétel és sajnálom hogy bárkinek is a 1050ti opció.

Én körülnéznék a használt piacon. mert 100ért hamarabb vennék egy 1650-et vagy 1060-t

Az előttem lévők jókat linkeltek. Sajnos ez van.

2021. máj. 20. 16:52
 12/16 anonim ***** válasza:
27%

Köszönd a magas árakat a crypto bányászok pénzéhségének.

De most hogy beütött a crypto crach gondolom sokan kezdik eladni az eddig bányászásra használt vga kártyájukat..

2021. máj. 20. 16:58
 13/16 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
52%

#6 valaki az Isten parancsara/Isten bosszujatol felve se venne AMD t

es szoval ez vonatkozik arra is hogy amely idoszakban normapisabb arak mentek nvidiabol nem e volt mas valssztek? 1660/1060...

amugy pedig hasznaltan amd nel maradva is egyeb opciok is lehettek voln elozo 470/480 asok illetve regebbiek is teljsitmenyben nem rosszak

igazabol nagyon kevesen lehetnek akik tenyleg ki is tudjak hasznalni 8GB vramot meg uj techeket ugy hogy gyakorlatban is meglatszon

mara meg igazabol itt a RX5000/6000 szeria amik elege elhuztak reggebiektol hasonloan mint RTX3000

lenne, ha lenne, illetve ha legalabb hivatalos kezdoaron lennenek vagy alig dragabban (ugy hogy mar egy ideje "kint" vannak)

2021. máj. 20. 18:23
 14/16 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
52%

szerintem meg epp hogy nem tul jo ajanlatok azok anlinkek

Videokartya, Kinal, Jegelteket ne listazza, 50-90 ezer kozottiek:

[link]

hasznaltat keresni egy uj 1050Ti hez viszonyitva igy van ertelme ha feltetelezzuk kerdezo 90-100ert vett volna (/venne...)

mar itt van par jobb, mellesleg olcsobban, akkor 100 ert biztos jobbaknak kene lenniuk

illetve 50 hez egesz kozel van sok 1050Ti es picit dragabban 1650 esek

szoval

mas kerdes gari, de az nem ad biztositekot is egyben

arra figyelj hogy amit HIBAS kent arulnak az biztosan hibas szoval ne vedd meg ha csak nem az adott hibaval is kell, de sokszor ezek hasznalhatatlanok (persze van hogy nem, venti vagy hutohibas, csatihibas stb.)

2021. máj. 20. 18:36
 15/16 anonim ***** válasza:
63%
12) ezt úgy írod mintha grafikus kártyákat kizárólag a gamereknek szabadna használni.a te haszontalan játékéhséged semmivel nem előrébbvaló mint bármi más amihez ilyen kártya kell.
2021. máj. 20. 18:40
 16/16 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
35%

linkemrol par ami nem semmi szerintem:

980 (hivhatjuk ugyis hogy "a tokeletes/hibatlan "970"")

[link]

Hasonlo ereju HBM memorias Amd kari

[link]

erdekes hogy miert van ket hasonlo hirdetes msi 980 al...:

[link]

970: "hajszaritos"/"referencia" hutos vagyia egy kis turbina ventis, ami eleg hangos lehet sajnos

[link]

2021. máj. 20. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!