Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Most akkor IGEN vagy NEM...

Most akkor IGEN vagy NEM (GEFORCE GTX 1050 TI)?

Figyelt kérdés
Videókártyaválság van, ki tudja meddig lesz még és az 1050 ti viszonylag olcsón virít a piacon. Most várhatunk éveket, de a válság lehet nem múlik el, és ugyanúgy az egekben lesznek az árak. Ezért kérnék véleményeket tulajdonosoktól, vagy ha tudtok most jobb teljesítményű videókártyát olcsóbban, akkor írjatok. Az ÉRTELMES válaszokat előre is köszönöm!

2021. máj. 19. 13:21
1 2
 1/16 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
80%

Ujonan ha nincs 1650 akkor ez van, 1030 tol a 1050Ti sokkal erosebb lenyegeben 950/960 szintnek felel meg

haszanltan mar nagyobb mozgastered lehet

nem tudom mennyi a legolcsobb epp, de azert ha 100 korul nezed annyiert csak beesik neha valami hardverapro.hu

2021. máj. 19. 13:45
 2/16 anonim ***** válasza:
80%

Attól függ mire kell, én 3 vagy 4 éve vettem 50 ezer körül és akkor sem számított jó vételnek.

Most lehet bármekkora készlethiány nem lesz jobb ajánlat, csak kevésbé rossz.

Használtan le kell csapni a jó ajánlatokra és kivárni, csak pénzpocsékolás 50-60 ezreket kiadni egy elavult, gyenge VGA-ra csak mert nincs más.

2021. máj. 19. 13:46
 3/16 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
34%

#2 arukereso alapjan a legolcsobb is 90ezer..

amugy picivel jobb is ahogy nezegettem teszteket es ez azota javulhaott is (960 tol)

persze sokminden szamit vram, pontos verzio... jatek, teljes szoftver hardver osszeallitas...

maga a 1050Ti egyaltalan nem volt rossz soha es nem is lenne az de 1650 megjelenesevel elvesztette "letjogosultsagat"

mas kerdes hogy csak normalis piaci helyzet mellett lenne ertelme barminek is

50 ert tenyleg soha nem volt tul jo vetel de azert alatta 40 es alatta teljesen ar/ertekben volt es lenne most is 50-60 ert a leggyengebb 1650 ek lennenek amik erezhetoen erosebbek tole

elavultak mondani eleg ertelmetlen ha ujabbat ugyae lehet szerezni inkabb csak regebbit vagy megregebbi gyenget...

de ennyiert hasznaltan igazabol (90) neha bekene esen egy 1060 is pl. Vagy 970...

970 erdekes modon manapsag es nagyon jol tartja magat ahozkepest hogy vram mizeriaja van

epp ezert persze nem feltetlen lesz esely ra megsem hogy 90 korul te legyel epp aki venni tud ilyent

amd meg mas vonal lenne szinten

ha nem zarod ki az is mozgasteret adna

hasznaltan mindent persze

ujonan azt veszel es annyiert ami van

csak ez esetunkben is mint minden masnal is 2-3x os arat jelent valodi ertekehez kepest

2021. máj. 19. 14:00
 4/16 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
52%

ha nem nezed valodi erteket csak uj kinalatot es arakat akkor 105-110ezertol indulnak 1650 ek ez 15-20ezer pluszt jelentene ha nem a legolcsobbat nezted akkor annyit sem

vagyis nem veszti igyis ertelmet a 1050Ti

igaz low profile meg 1 ventisek inkabb az olcsok de alig fogyasztanak ezek szoval emiatt se kell gond legyen

kb. 20% al erosebb 1650

meg mellesleg modernebb... de igazabol annyira nem szamit ez ott ami nem osregi

ugyse nagyon lehet a modernseget gyenge karival kihasznalni nem 3050Ti/3060 asokrol van szo

2021. máj. 19. 14:13
 5/16 anonim ***** válasza:
75%
Használj IGP-t. Azt is lehet húzni..
2021. máj. 19. 14:19
 6/16 anonim ***** válasza:
81%

" a 1050Ti egyaltalan nem volt rossz soha es nem is lenne az de 1650 megjelenesevel elvesztette "letjogosultsagat" "

Hát öö... azt leszámítva hogy sokáig ott volt az RX 570 8G ami nem sokkal került többe dupla annyi vrammal és nagyjából 60-70% al több teljesítménnyel. 1650 meg volt hogy konkrétan drágábban volt lassabb mint az 570 az 1650 egyedül laptpokban és gyenge OEM gépekbe volt jó választás

Egyébként most max használtan találsz jobb vételt

2021. máj. 19. 14:30
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2021. máj. 19. 14:34
 8/16 anonim ***** válasza:
Nekem 1050Ti van. Nem én vettem, karácsonyra kaptam 2017-ben (17 leszek idén), én szeretem. A legtöbb játékot kellemesen elfuttatja, persze nem a legújabb tripla A-sokra kell gondolni. Ez teljesen szubjektív dolog. Amilyen játékokhoz nekem kell (GTA 5, ETS 2, RL stb.), tökéletesen megfelel, de ha neked nagyobb igényeid vannak, akkor kevés lesz, chiphiány ide vagy oda.
2021. máj. 19. 15:30
 9/16 anonim ***** válasza:
52%
Hát franc tudja... elég nagyot zuhantak a kriptók, és nem azért, mert átállnának altcoinokra az emberek... szinte minden mínuszba megy. Esélyes lehet, hogy hamarosan vége a láznak. bár ki tudja... a jelenlegi növekvő szakaszban is mindig voltak kisebb bezuhanások, de ekkora még nem. Már közel a csúcsérték felére esett vissza az érték. Ez ethereumnál éppen annyit jelent, hogy annyi az értéke, mint kere egy hónappal ezelőtt. Szóval ha ezen a szinten stabilizálódna, az még mindig nem jelentene semmit. De talán zuhan minden tovább. Főleg Ethereumot kell nézni, ez veszi el leginkább a videokártyákat. Ha 1000 alá megy, akkor már nagyon durva bedőlésről beszélhetünk. Az még messze van. De lehet csak napok kérdése. Játékosként én nagyon örülnék neki.
2021. máj. 19. 23:29
 10/16 anonim ***** válasza:
72%

Újként piacon GTX1050Ti kb 100e, ha nem zavar a használt, akkor 100e-ért már van jobb választásod is.

[link]

[link]

[link]

[link]

2021. máj. 20. 07:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!