Mi lehet a probléma?
Heló!
A pc sokszor leáll amikor próbálok CSGO-t játszani (vagy egyéb nagyobb játékot) de nem úgy, hogy kiírna valami kékhalált vagy hasonló, hanem
gy, hogy leáll és a bekapcsoló körül a led világit és csak akkor kapcsol be, amikor eltelik pár másodperc.
-- Infók --
× A gépet takarítottam
× A pasztázás egyszer történt még meg
× 2020 szeptemberében lett meg a gép
Konfig:
CPU: AMD Ryzen 2700X | Proci hűtő (gyári): Stock Wraith Prism
GPU: Radeon RX 580 8GB
RAM: Kingston HyperX 2x4GB
Ház: SilentiumPC Signum SG1 TG (Hűtök száma: (Gyári) 2 darab, 1 elől és 1 hátul)
Bármilyen egyéb kérdésetek van leírom! Kérlek a toxikok kíméljenek! Köszönöm mindenkinek előre a válaszát!
Tápot elfelejtettem említeni:
FSP Hydro GE 550w
alaplap is lenyeges lehet
talan ilyesmi is a gond, elolapi kabeles, gephaz-alaplap kapcsolata, lehet a power gombal is valami
bios legfrissebb legyen chipset driver is, bios default/resetet erdemes megprobalni
Allitottal barmit is biosban?
...
aztan eszembe jutott hogy a toxikot "mergezot" hasznaljak ugy is ertelmetlenul es tul teljeskoruen ami ilyesmit takar "idegesito" "felmergesito", "banatot/bosszusagot okoz" stb.
de ettol meg a kozossegre (steam, cs stb.) nem lesz igaz
...
netan ha nem tesztelgetted erdemes Afterburner el hofokakat stb
memoriakat is lehet tesztelni hogy ki legyenek zarva
tapot meg muszerrel lehetne tesztelgetni
mennyi ido utan all le? Sokszor birja sokaig? Orakig?
Eddig úgy tűnik hogy jó.
Kicseréltem a sata kábelt és azóta egyszer sem állt még le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!