Olyan létezik hogy egy két fiókos HDD dokkolónál nem lehet a dokkolóban lévő két lemez közt adatot mozgatni?
Elképzelhető, hogy csak váltani tudsz, hogy melyik az aktív.
Erről van szó?
Axagon ADSA-ST Dual HDD Dokkoló. Arra gondolok hogy ugye beleteszek két lemezt és felcsatolja az egyik lemezt mondjuk D a másikat E meghajtóként a windows és én át akarok tenni egy filmet vagy valamit a D-ről az E-re.
Konkrétan ez volt leírva negatív véleményként:
Hátrányok
Csak egyszerre lehet adathordozót cserélni, ha kettővel használjuk! Ha A-ról B-re másolunk, egy pár másodperc és lekapcsolja a winyókat, ez elég sz@r ügy. Akkor a klónozást, hogy csinálja? Ott meg működik? Még nem próbáltam. Azért lehet, hogy megemlítem a supportnak, de szerintem le se tojják majd. XD
Nem vagyok annyira nagy szakértője, de a hubok-nál külön elérhetőek és leválaszthatóak a meghajtók, felteszem ez is hubként csatlakozik.
Szerintem a gond az, hogy mikor egyik bedugott meghajtóról a másikra másol, akkor a gond az, hogy az eszköz usb-n keresztül sok kétirányú forgalmat csinál, viszont elképzelhető számomra, hogy a klónozáskor az eszköz máshogy oldja meg, mintha linux-ról indulna egy sata-s klónozó progi és ez nem megy át az usb-n.
Az is lehet, hogy az energiagazdálkodást ki kell kapcsolni ezen az eszközön és akkor nem kapcsolja le.
Konkrétan nem tudom, ez mind feltételezés..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!