Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Néhány másodpercig megfagy a...

Néhány másodpercig megfagy a laptopom, hogyan tudnám kideríteni mi az oka?

Figyelt kérdés

Az alábbi laptopon több alkalmazás is produkál olyan jelenséget, hogy egyszerűen lefagy néhány másodpercre, mintha valami process megfogná. A gomb beragad, a szöveg írás lemarad néhány karakterrel majd utoléri magát. Az egér kurzor tökéletesen követi a mozgatást. Plusz érdekesség, hogy ha beragad egy program, (pl egy gomb megnyomására) akkor tér észhez, ha mozdítok egyez az egéren.

Már performance módba állítottam a BIOS-ban, nincs több ötletem. Semmi erőforrás igényes szoftver nem fut rajta. Nincs tört szoftver sem telepítve. Thunderbird, Office 365...semmi komoly.

Nem a túlterheléstől áll meg, tök olyan mintha a CPU lemenne 5%-ra, majd nehezen kapaszkodna vissza.

Milyen módon tudnám ezt kideríteni anélkül, hogy beadnám szervizbe, ott mindent újratelepítenének, majd visszaadnák, hogy náluk ilyet nem produkált?

Köszönöm!

LENOVO THINKBOOK 15 G2 ITL - i5-1135G7, 15.6FULL HD, 512 GB, 8GB, Iris Xe Graphics

2021. máj. 11. 08:31
 1/4 anonim ***** válasza:
hőfokot nézd :D
2021. máj. 11. 08:59
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha windows akkor nem tudom
2021. máj. 11. 09:00
 3/4 anonim ***** válasza:
Hdd/ssd hiba is okozhat ilyet.
2021. máj. 11. 09:28
 4/4 anonim ***** válasza:
Próbálj meg egy Ccleneart elsőnek
2021. máj. 11. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!