Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 2 kérdesem lenne Quest 2- vel...

Zol56 kérdése:

2 kérdesem lenne Quest 2- vel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Aki használ Quest 2-t azoktól kerdezném.

Ugye facebook regisztráció szükséges hozzá. Nos van egy Rift S-em. Ha veszek egy Quest 2-t regisztrálhatok a face fiokommal amivel már regeltem a Rift S-et, vagy egy másik face profil kell hozzá?

Masik kérdés.

Nézegettem programokat és nem tudtam eligazodni. BoxVR nevezetű játék működik a Questen kábel nélküli módban?

Köszönöm a válaszokat

2021. máj. 9. 15:38
 1/3 anonim ***** válasza:

Jó a régi felhasználód, semmi probléma nem lesz.

BoxVR-t rég átnevezték FitXR -re, és működik standalone questen, igen. [link]

A régi, csak PC-re való BoxVR önmagában nem, tehát ezt újra meg kell venned, vagy a régit játszhatod WiFi (airlink/virtual desktop) / kábelen (oculus link) keresztül a gépedről.

2021. máj. 9. 15:53
 2/3 anonim ***** válasza:

Illetve nem megvenned kell hanem előfizetni ha teljes tartalmat akarsz, előző updéttel havidíjasították a kedves fejlesztői :)

De ha a régi megvan akkor a wifi/kábel még mindig jó opció és gépről megy.

2021. máj. 9. 16:00
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors választ.

Tök jó hogy használhatom ugyanazt a face profilt.

Köszi a FitXR linket is. Utananézek. Haviďíj nem hangzik jól, de Quest-re nem akarok tört játékokat próbálni.

2021. máj. 9. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!