Oculus Questre torrent játékok?
Figyelt kérdés
Valaki esetleg próbált már Oculus Questre letöltött játékot rakni, vagy oculus linken keresztül számítógépről elindítani? Lehetséges ez? Tudnátok tapasztalatokat írni erről, légyszi?2020. júl. 29. 20:12
1/4 A kérdező kommentje:
Esetleg Oculus Rift S-el?
2020. júl. 29. 20:15
2/4 pappgr válasza:
Nekem nincsen semmilyen, vr eszközöm, és kalózkodás ellen vagyok. Viszont nem hiszem hogy sokat számít, milyen platformon van a játék. Emelett, tudsz steam-es játékokat is játszani oculus r-s-en és quest-en is.
3/4 A kérdező kommentje:
Hát nekem sincs ilyen eszközöm, épp a vételén gondolkodom. Nagyon drága önmagában a fejes, és ha még a játékokat is beleszámolom, az elég nagy összegben jön ki a végén.. :S Ezért gondoltam hátha valaki tud erről a lehetőségről valamit.
2020. júl. 29. 20:39
4/4 anonim válasza:
Oculus Questre nem lehet torrentezni, viszont van egy pár ingyen játék a storeban, illetve ott a SideQuest, amit ha felraksz a headsetre, akkor rengeteg ingyenes indie játékot tölthetsz le, amit amúgy az oculus store-on nem lehet elérni. Hogy hogyan lehet működésre bírni Oculus Questen a SideQuestet, arról rengeteg videót találsz a neten. Meg persze ha rákötöd a Questet egy VR ready pc-re (ugyebár Oculus Link), akkor működhetnek a gépre letöltött torrent játékok, bár nem hiszem, hogy ezt az Oculus annyira tolerálná, szóval szerintem maradj a SideQuestnél, ott is rengeteg jó játék van. (pl. Pavlov) Rift S-t meg nem kezdem el ecsetelni, mivel szerintem Questet jobban megéri venni, mint Rift S-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!