A laptopom ventillátora miért áll le?
Figyelt kérdés
Amikor bekapcsolom elindul m1-2m10-20 percig, majd a ventillátor leáll 20 mp re, és küld egy üzenetet, hogy a hőmérséklet megfelelő, és újra elindul.
Nem régi 2-3 éves Asus
Nem tudtam, hogy valamelyik alkatrésznek fel kellene melegednie a jó működéshez.
(2 hónapja lett takarítva)
2021. máj. 8. 00:48
1/3 A kérdező kommentje:
Az elindul után a m1-2m véletlen volt.
2021. máj. 8. 00:49
2/3 anonim válasza:
"Nem tudtam, hogy valamelyik alkatrésznek fel kellene melegednie a jó működéshez."
Jól tudtad.
Ha nincs melege, nem kell a ventinek forognia.
Bekapcsoláskor pedig nem azért indul be, mert melege van, hanem azért, mert olyankor nagyobb terhelés éri a rendszert, automatikusan felpörgeti, hogy a kezdeti hőfejlődést minél alacsonyabb értéken tarthassa.
3/3 anonim válasza:
engem nagyon zavar amikor a laptop ventilátora megy szóval amikor szétszedtük tisztítani láttam semmi se akadályoz meg abban, hogy eltávolítsam azt a kis pörgettyűt szóval kiszedtem.... pontosabban kitéptem de az lényegtelen azóta nem megy nem zavarja a fülem azt ajánlom te is szedd ki mert fölöslegesen megy nem gondolom, hogy egy ilyen kicsi ketyerének kellene ilyesfajta hűtés nem egy autó ez, hogy hőt termeljen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!