Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért van az, hogy router...

Miért van az, hogy router reset után nagyon rossz lesz az internetem?

Figyelt kérdés

Ma reggel történt egy router reset, ami után a zinternetkapcsolatom berzasztóvá vált...Ezelőtt tökéletes volt minden, nem akadozott semmi, jó volt a net. Most pedig gyakran iszonyú lassan tölti be az oldalakat, meet-es tanórákon, illetve discordon a hang szakadozik, játékoknál a ping az egekben van...Mi lehet a megoldás erre?

Adapterem: TP-link AC1200, bár ez irreleváns

2021. máj. 7. 14:23
 1/10 anonim ***** válasza:
Lépj be a router felületére böngészővel, és ott próbáld bontani a kapcsolatot, és újra kapcsolódni.
2021. máj. 7. 14:29
 2/10 anonim ***** válasza:
Használj kábelt, azzal jó lesz.
2021. máj. 7. 14:37
 3/10 anonim ***** válasza:
Ha UTP jön be a lakásba, akkor azt is kipróbálhatod, hogy azt direktbe a gépbe dugod, beállítasz hozzá egy net kapcsolatot, és azt teszteled.
2021. máj. 7. 14:56
 4/10 anonim ***** válasza:

Nekem is ugyanez volt a problémám a TP-Link routeremmel, akkor ezt a cikket ajánlották, hogy állítsam be:

[link]

Végigmentem rajta (szerencsére jól le van írva), újraindítottam a routert és minden száguld (:

2021. máj. 7. 16:14
 5/10 A kérdező kommentje:

#1 Szüleim nem tudják a jelszót, legalább is amit mondtak, az nem volt jó.

#2 Messze van a router a gépemtől.

#4 Csak nekem van ilyen problémám, a router nem lesz újraindítva csak emiatt, így is sok idő volt, szóval nem tudom, de már nagyon idegesít...

2021. máj. 25. 20:09
 6/10 A kérdező kommentje:
[link] <- Ezt ütöttem be, de se a jelszót, se a felhasználót, se semmilyen ID-t nem tudok, mert senki sem tud semmit, aki megvásárolta/beállította...Ez szükséges ahhoz, hogy helyre álljon a dolog? Mert már nagyon idegesít
2021. máj. 25. 20:41
 7/10 anonim ***** válasza:
Az UTP kábel 100 méterig működik. Ha annyira messze van a gép, oda már a wifi rég nem megy el.
2021. máj. 25. 20:53
 8/10 CspCsj ***** válasza:

Az alján lévő matricán ott szokott lenni a felhasználónév-jelszó páros.

Ha nincs, akkor pedig ott a modellszáma, ami alapján az alapértelmezett név-jelszó neten megkereshető.

Egyébként az internetszolgáltató adta a router-t, vagy külön vásároltátok?

2021. máj. 26. 14:11
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha az utp-t bedugod a routerbe és ott irod be ezt a számsort, akkor majd nem kell jelszó.
2021. máj. 26. 21:40
 10/10 A kérdező kommentje:
Külön vásároltuk. Megpróbálok mindent.
2021. máj. 29. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!