USB-s WiFi antennával tudok osztani internetet PC-ről?
Vezetékes internet az asztali gépembe van bedugva, viszont szeretném másik eszközeimmel is ezt kihasználni (laptop telefon), ezért gondoltam vennék egy ilyen wifi antennát, bedugnám a gépbe és osztanék netet. Laptopomon ez működik (bár abba bele van építve a wifi). Ezért kérdés, hogy ilyen USB-s wifi antennával tudnék e osztani internetet?
Router egyébként kilőve, mivel kollégista vagyok és tilos a hálózaton routert üzemeltetni. A kolis wifi viszont használhatatlan.
"Router egyébként kilőve, mivel kollégista vagyok és tilos a hálózaton routert üzemeltetni."
Sajnos ilyen téren ha a gépről osztod meg a netet, az ugyanennek a kategóriának minősül, így akkor ez is tilos.
Egyébként meg igen, tudsz, ha bedugtad, nincs különbség a gép számára aközött hogy usb-s vagy integrált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!