Szeretnék össze gyűjteni egy nagyon erős PC-re,úgy hogy kicsinyenként meg veszem hozzá a dolgokat,valaki le írná,hogy pontosan mit kell vennem ? (Egész PC-be a gépházon kívül)
Mi a végső keret? Egymillió? Bár a nagyon erőshöz ma az is kevés, mert a csúcs videokártyák drágábbak már, mint egy milka...
Egyszerre kb mennyit szánnál rá? Mik a részösszegek? Mert kb 300 ezerért egész jó gépet lehet összerakni. Utána már tényleg csak a videokártyára kell összekapargatni. Addig meg egyrészt ki lehet húzni egy gyengébb karival, illetve hát Full HD felbo.tásra elegek tudnak lenni ezek a használt 100 ezres kártyák. Kompromisszummal persze.
??
ugyerted az megvan vagy majd elsoneknazt veszed es utana a tobbit?
tenyleg egy oldalon megnezheted mik kellenek bele es kesz
lap utan ramot procit vegyel
aztan m2 ssd t aztan hdd t ha kell
Legeloszor gephazba tapot is vehetsz monjuk
es kesz is nem?
ezutan vga t veszel es ha igp s procit vettel mar addig is haszalhatod mire lesz egy jo vga
Jelen pillanatban nem éri meg apránként össze rakni, mert most a legmagasabbak az árak kb.
Esetleg, ha kifogsz valami akciót, akkor érdemes.
Én a procival kezdeném, a köré építeném. Utána a hozzá passzoló lap, mert én is amd 3600-at akartam, de bejött egy i7 10700 áron alul, garanciával, majdnem annyiért mint a 3600. Hozzá vettem egy lapot és ramot.
Videókártya viszont nincs még, mert nem akarok kiadni egy 2060-ért 200kt.
-gépház (nemárt ha van - jól szellőzzön, több ventilátoros) 20k
-alaplap, erre megy minden
-táp, ez biztosítja az áram ellátást
-proci, ez megy az alaplapba. ez az alapja a dolgoknak.
-vidikari, ez is az alaplapba megy. Ez adja a képet.
-merevlemez, ezen fogod tárolni az adataid. ez is alaplapra megy vagy csatlakozik hozzá, típustól függően m2-sata etc.. SSD/hDD
Ezek az alap dolgok, amire szükség van egy géphez.
ui. + ram is kell bele :D ez kimaradt
300-400 ezerért már lehet jó gépet össze állítani, de ha nem értesz hozzá, akkor kérj segítséget.
Jelenleg ez így a középkategóriára elég... 1440p talán... de inkább FullHD ultra.
B560 lap
10400F
2x8gb ram
És használt 1080Ti
Mi a mostani konfigod, amiről előre lépnél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!