Mi a legjobb AMD-s konfig maximum 120 ezerért?
Lehet használt is, csak ne haladja meg a 120 ezret.
A konfig alatt értek mindent, ami nem kiegészítő.
nagson keves egy ujra enyiert
ha szerencsed van hasznaltan viszont nagyon jot kapsz
hardverapro.hu
mindjart szetnezek addigis ez kicsit lehet segit:
hat nagyon kicsi a normalis kinalat most
De ez eleg turheto gep lenne ha igaz, tul szep hogy igaz legyen marmint cpu vga es ram
mast meg nem tudni rola...
attudod tenni de tiszta telepites jobb lenne...
mivel regi drivereket lekene gyalulni ujakat meg fel kell rakni aztan kitudja nem e utkoznek valamik es akkor lesznek kekhalalok fagyasok...
A rendszer ujratetele a fontos hogy adatok mik maradnak meg mindegy (csak le ne torold oket...)
viszont amik telepitve voltak azokat is ujrakell huzni akkor
persze trukok mindenre vannak ha nem akarsz tobb 100gb ot ujratelepitgetni...
egy regebbi es gyengebb:
amd alatt mit ertesz? Cpu es vga is amd legyen? Mert azert ilyen alacsony arkategoriaban ezt nem a legjobb kobevesni
mindket(harom) gyarto eleg jo manapsag, ugyis szoftveresen vagy hardveresen lehetnek gondjaid ez nem a cpu/gpu chip gyarto hibaja lesz
egy nem tul jo vetel:
rx560 jo gyenge vga es hat amugyis Ryzen 1000 eket nem annyira erdemes venni foleg ha minel kisebbek (kevesebb magosak)
hat amugyis tenyleg nagyon kicsi a teljes kinalat is
ujonan meg tenyleg semmi ertelmes nem jonne ki vga nelkul sem megha amd nel igp nelkul is venned, csak akkor nem tudnad hasznalni...
persze hasznaltan egy 5 osert vagy par ezerert vehetnel egy kepmegjelenito vga t nem ez lenne a legnagsobb gond csak meg ugy se lenne jo jatszani ha arra kell
Igazából csak azért szerettem volna AMD-t, mert nagyon sok jót hallottam róla, és ki szerettem volna próbálni.
Akkor kijavítom a kérdésemet: akármilyen gépet vennék 120 ezerig. De nyilván azt venném, aminek a legjobb ár-érték aránya van.
De szerintem az SSD-m helyére felesleges lenne újat venni, mert a mostani 1TB-os, és azon több ezret is spórolhatnék, nem?
Most egy i3-4160-am van és ennek a beépített vidikártyája (Intel HD Graphics 4400. Ennél egy sokkal jobb gépet szeretnék, mert csak egy kicsivel jobbat nem érné meg venni.
de neked sem lehet boviteni ezt?
mert lenyegeben egy vga kellene neked barmilyen normalisabb
Miert ne lehetne? Picik es tapcsati nelkuliek is vannak sokkal jobbak mint az igp d
ahogy ramot is tudsz boviteni ha nincs 8GB
ez ugy 30-40ezret jelentene nagyon maximum
jatszani rendesen tudnal ha a gep amugy hibatlan
Igazan nem is buknal vele sokat egy jo vga nem fog sokkal kevesebbet erni sosem ahogy ram sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!