Egy Intel Core i7-11700KF processzorhoz milyen léghűtőt érdemes venni?
"Ugye ez a processzor szorzózáras"
Nem az.
"lehet még jó lenne hozzá a gyári hűtő is"
Nincs hozzá.
"deepcool gammaxx 300"
Alap órajelre elég lenne.
Komoly OC-hez, az egyetlen dologhoz amihez értelme van megvenni, inkább egy NH-D15 vagy dark rock pro 4.
K -szorzózár mentes(tuning)
F -integrált igpu letiltva
#3 Már jól látod a dolgokat,
Őszintén egyetlen egy tesztet sem találtam gyári hűtővel, az oka, hogy ennyire nem kell senkinek a 11. gen. Nem kimondottan rosszabb az előzőeknél, csak nincs előrelépés.
---
Nyers adatok alapján, 65W TDP-re van jelölve a CPU, a hűtő a szokásos minőség, elméletben elég kell legyen, hogy ne vegyen vissza az órajelből túlmelegedés miatt.
" Néztem a kiválasztandó gépház adatait, oda az van írva, hogy max cpu hűtő magasság 170 cm, a noctua pedig 165, akkor így kényelmesen be fog férni? Mármint azt látom, hogy papíron marad 5 cm szabad hely, de a gyakorlatban is elég neki ez a méret?"
A hűtőn tudod állítani a ventilátort, ilyen hűtőm van. Viszont a ramom G.Skill TidentZ, rohadt magas. A ventilátort kijjebb kellett tennem a ramok végett, amit ugye lehet, nem probléma, de matekozz a biztonság kedvéért a dolgon még. Mert nálam ezvégett alaphelyzetben nem lehet feltenni a gépoldalát, de már módosítottam rajta kicsit.
Normális irányba nézzen.
Ha nem fér el akkor szed le az első ventijét és rögzisd hátulra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!