Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A pc miért kapcsol ki magától?

A pc miért kapcsol ki magától?

Figyelt kérdés

3 hónapja vettem a gépet minden alkatrész új benne és ma fordult elő elsőnek, hogy a gépet már kikapcsolt állapotban láttam.

El mentem biciklizni kb.. 2 órát mire vissza jöttem már le állt az egész.

Mitől lehet.

Köszönöm a válaszokat,

#pc ki kapcsol magától
2021. ápr. 30. 16:26
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Bizonyos energia gazdálkodási beállítások pontosan ilyen viselkedést produkálnak. Én első körben azt nézném át a helyedben, ha nem komálod ezt a fajta vislekedést a gépeden,
2021. ápr. 30. 16:44
 2/3 P.O.C. ***** válasza:

Alap beállítás szerint nem kéne neki leállni, fél óra tétlenség után alvó állapodba kellene helyeznie magát. Ilyenkor az egér mozgatására esetleg billentyű leütésre fel kéne hogy ébredjen.

Ha nálad ez nem történt meg, lehetséges hogy hiányzik valami driver vagy tényleg valami hiba van.

2021. ápr. 30. 18:37
 3/3 A kérdező kommentje:

Most ezt át állítottam.

Gépház-Energiagazdálkodás- alvás üzemmód 2 órára volt kapcsolva ezt át állítottam arra hogy soha.

2021. ápr. 30. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!