Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem ismeri fel az ssd-t?

Pillowtalk2216 kérdése:

Miért nem ismeri fel az ssd-t?

Figyelt kérdés

Sziasztok, nem ismeri fel és telepíteni sem tudok az ssd-re mi lehet a baj?

Egy intel ssd 320 series 160gb

Se a biosban pc-re is ráraktam sehogy nem látom. Mit tudok tenni

Hp 635 laptopba szeretném berakni.

2021. ápr. 29. 13:29
1 2 3
 1/24 A kérdező kommentje:
Ja és a pc-n az eszközkezelőben 1x látta a lemezmeghajtóként :D
2021. ápr. 29. 13:30
 2/24 anonim ***** válasza:
Kontakthiba, lötyög, nincs jól rögzítve.
2021. ápr. 29. 13:39
 3/24 anonim ***** válasza:
Ugye a lemezkezelőben formáztad, hozzáadtad elsődleges meghajtónak!?
2021. ápr. 29. 13:52
 4/24 A kérdező kommentje:
Nem formáztam le, mert nem tudtam. Aztán nézegettem, hogy az eszközkezelőben ott van-e és ott volt a lemezmeghajtók opcióban, de most pc-ről beszélek, mert ott láttam ezt, be helyeztem másodlagosnak, de semmi. Próbáltam elsődlegesen is csak úgy magába az ssd-t akkor meg be se kapcsol a gép és annyit ír, hogy boot-oljak, de hiába boot-olom az ssd-t semmi. A hp 635 laptopban meg meg sem mukkan sehogy
2021. ápr. 29. 15:18
 5/24 anonim ***** válasza:
Megnyomod a Win+X billentyűket. Ott kiválasztod a "Lemezkezelő" menüpontot, kiválasztod a kérdéses lemezt, és onnantól jobb klikkekkel már egyértelmű, formázhatod, használatba veheted, bötűjelet adhatsz neki, stb.
2021. ápr. 29. 15:22
 6/24 anonim ***** válasza:

"de hiába boot-olom az ssd-t semmi"

Nyilván először windowst kéne telepíteni rá. A semmi nem bootol. :)

2021. ápr. 29. 15:24
 7/24 A kérdező kommentje:

5-ös. Ha ezt sikerül megcsinálni és leformánzni, (kaptam az ssd-t, nem tudom mi van rajta) akkor a laptopon ha indítok egy telepítés már ki fogja rakni, mert eddig egy partíciót dobott ki 8mb kapacitással :D

6: jogos :D

2021. ápr. 29. 15:35
 8/24 anonim ***** válasza:
Mi?
2021. ápr. 29. 15:39
 9/24 A kérdező kommentje:

Meg próbálom újra elmondani, de reményemim szerint ez már lehetetlen küldetés.

Na.. Kaptam egy Intel 320 series 160gb ssd-t.

Azt mondta az ismerősöm aki adta, hogy mielőt telepíteni akarok rá a laptopon(hp 635) előtte ha lehet formázzam le pc-n.

Na már most van egy régebbi pc-m van egy 500gb-os hdd benne, de ezt az ssd-t rádugtam mellé először, de nem ismertee fel sehogy, aztán az eszközkezelőben keresgettem és a lemezmeghajtólnál írta az ssd nevét.

Szóval nem tudtam leformázni... :D

Próbtam a laptopban ott meg amikor pendrive-on win 10-el telepíteni akarok, akkor nem adja ki az ssd-t, hogy rá tudjak telepíteni, helyette egy 8mb partíciót mutatt, de nincs ott az ssd-ne se..

A laptopban a biosban sem adja ki(hp 635)

A pc-n látom a bios-ban írja a nevét, de azt is írja ott, hogy 8 mb mellette pedig "intel ssd 320 series 160gb, de lemezmeghajtóként haha

Remélem így érthető.. Ha ezt nem érteni ki dobom az ablakon és át megyek rajta kocsival utánna szólok a havernak, hogy traktorral is menjen át rajta. :D fel csesz..... (ám szlovákiai magyar vagyok, kicsit máshogy írom le(nem is kicsi) nehéz megértetni :D)

2021. ápr. 29. 15:52
 10/24 anonim ***** válasza:
Na jó, lássuk! Mikor indul a Windows telepítés, akkor tudsz olyat csinálni, azt hiszem a vörös színű X-el, hogy meghajtó törlése? Vagy esetleg formázás? Meg nyomhatsz egy frissítést is ilyenkor. Ezeket fejből írom, mert nyilván nem telepítek éppen Windowst. Ha sikerült Windows telepítőben törölni vagy formázni azt a 8MB-os partíciót, lehet, hogy megkapod a teljes 160GB felületet, amire már mehet a Windows.
2021. ápr. 29. 16:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!