Csxbfa4f kérdése:
Ez az alaplap össze passzol a procival?
Figyelt kérdés
Proci : Intel® Core™ i3-4170 3.7GHz-es processzor, Haswell, 3MB, Socket 1150
alaplap : GIGABYTE E6010N
Összepasszol? ha nem akkor ajánlatokat várom xd
2021. ápr. 29. 08:34
11/20 A kérdező kommentje:
A 10. generációs intel proci az milyen? melyik?
2021. ápr. 29. 09:47
12/20 MGéza válasza:
13/20 MGéza válasza:
#10: Azt meg értsd már meg, hiába veszed a Gigás lapot amit linkeltél, abba sehogy sem fog az i3 passzolni... Nem egyezik a chipset gyártó, nem egyezik a DDR3-on kívül semmi.
14/20 A kérdező kommentje:
Hát figyelj nem azt akarom amit régen hanem most olyat választottam amibe jó az intel 10. generációs proci és így sztem jó lesz nem?
2021. ápr. 29. 10:58
16/20 MGéza válasza:
Az jó lenne, csak épp a linkre kattintva a keresett oldal nem található. Marad a Biostar, azt még árulják. Nem nagyon jó cucc, de egy i3-at elbír biztosan. i7 mellé már nem merném ajánlani. Garid lesz, annyi biztos.
17/20 A kérdező kommentje:
Hát én rákerestem a nevére és találtam linket , akkor jó lesz ?xd
2021. ápr. 29. 11:30
19/20 MGéza válasza:
Jó lesz. De az árukeresős link nálam nem működött, azért írtam. Mondjuk ha nem árukeresős partner az üzlet, akkor lehet természetesen, hogy más üzletben attól még kapható.
20/20 anonim válasza:
30 ezerért i5 komplett gépet adnak 😅😅
Meg ne vedd, ember!!
Ha megy újra a hardverapro, akkor linkelek majd. De igazándiból kaptál linket már. A lényeg az,hogy ilyen régi hardverből tilos újat venni, mert nem éri meg! Ha újat akarsz, akkor új generációra kell építkezni.
Az kb H410/B460 alaplap
és beleillő pentium procitól kezdődik (2 mag), i3-mal folytatódik (4mag)
És ddr4 memória
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!