Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Vissza tudom szerezni az adataim?

Vissza tudom szerezni az adataim?

Figyelt kérdés
Egy windows indításkor a merevlemezem "RAW" partícióként jelent meg, mem tudom megnyitni, valahogy le lehet róla menteni bármiféle adatot?

2021. ápr. 27. 08:26
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
6 szavazat
 1/2 anonim ***** válasza:
74%

Másik gépen csinálnék egy live linuxot pendrive-ra.

Azt bootoltatnám, ha az látja az adataidat akkor megvannak és le lehet menteni valamire. Ha nem, akkor már nincsennek meg az adataid, a linux látná.

2021. ápr. 27. 08:35
 2/2 anonim ***** válasza:
62%

Biztos válaszhoz tuni kellene, hogy mi is történt a meghajtóval. Ha csak megsérült a fájlrendszer, akkor létre kell hozni rajta egy partíciót, de nagyon fontos, nem szabad mély formázást csinálni! Ezután rá lehet indítani egy fájlhelyreállító programot, például Recuva. Ha megtalálja az adatokat, akkor vissza tudod állítani. Célhelynek ne ezt a meghajtót válaszd ki, hanem egy másikat.

Ha a fájlhelyreállító nem látja a fájlokat, esetleg partíciót sem lehet létrehozni, akkor esélyes, hogy hardver hiba, otthoni körülmények között nem fogod tudni helyreállítani az adatokat.

2021. ápr. 27. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!