Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ha sikerülne szerezni egy rtx...

Ha sikerülne szerezni egy rtx 3000-es szériás kártyát jó áron, ebben a videókártya válságos időszakban, akkor eltennétek emlékbe a kártyát miután elavul?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 5. 09:20
 1/7 A kérdező kommentje:
Tudon hülyén hangzik, de lehet hogy többet az életben nem élünk meg(remélem) ilyen válságos időszakot. Ennek emlékéből el e tennétek a videókártyát, hogy az unokáknak akik kockák lesznek el tudjátok majd mesélni bizonyítékkal a kezetekben. :D
2021. ápr. 5. 09:22
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy eltenném. Halom szám dobálok ki napi szinten elektronikai hulladékokat a munkahelyemen. Így, ha ősrégi kártyára lenne szükségem vagy valami hasonlóra akkor hozok onnan.
2021. ápr. 5. 09:25
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem ezen múlik, hanem hogy amikor leváltom, akkor mit tudok kezdeni vele. Legutóbbit odaadtam rokonnak.
2021. ápr. 5. 10:35
 4/7 anonim ***** válasza:
Rtx 3000?? Vicces mikor a Z generáció ennyire erőlteti a "nosztalgiát". Ha egy Voodoo 2 lenne, akkor azt mondanám hogy ok.
2021. ápr. 5. 10:36
 5/7 anonim ***** válasza:
Én pont most röffentettem be egy 2003-as kártyát. Hibátlanul működik. Tolok is rajta egy korabeli játékot. Ezek még jó konstrukciók voltak, a mai kártyák füstölnek.
2021. ápr. 5. 10:50
 6/7 A kérdező kommentje:

1. Nem vagyok z generáció

2. Félreértetted a kérdést.

2021. ápr. 5. 11:51
 7/7 anonim ***** válasza:
#6 nem értettem félre, sőt válaszoltam is, ami kiderül az indoklásból.
2021. ápr. 5. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!